Apple Store, 10 Ağustos'tan İtibaren Etkileyici Bir Artırılmış Gerçeklik Hizmeti Verecek

8
3
1
1
0
Apple, Today at Apple etkinlikleri kapsamında müşterilere yeni bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Bu bağlamda ünlü müzisyen Nick Gave ile birlikte çalışan Apple, müşterilerin artırılmış gerçeklik deneyimi yaşamalarına imkan verecek.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, ürünleriyle olduğu kadar mağazalarıyla da müşterilerini etkilemek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Bu kapsamda şirket, mağazalarında yeni bir uygulamayı hayata geçirdiğini duyurdu. "Today at Apple" etkinlikleri kapsamında müşteriler, Apple Store'a gittikleri zaman yeni bir artırılmış gerçeklik deneyimi yaşayacaklar.

Apple, bu proje kapsamında ünlü bir müzisyen olan Nick Cave ile "Amass" isimli bir eser oluşturdu. Bu eser, müşteriler tarafından da eğlenceli bir şekilde deneyimlenebiliyor. 

apple store

Bu yeni etkinliği duyuran Apple, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda "Bir Apple Store’a gelin ve sanatçı Nick Cave’in etkileyici ve çok yönlü artırılmış gerçeklik eseri Amass’i deneyimleyin. Apple Store uygulamasındaki [AR]T Viewer’ı kullanarak İkon Elementler adı verilen sembolleri toplayacağınız bir yolculuğa çıkacak ve Apple Store’da pozitif enerjiyle dolu bir dünyayı deneyimleyeceksiniz." ifadelerine verdi.

Apple'ın bu yeni etkinliği şimdilik ne yazık ki sadece sınırlı Apple Store'larda bulunacak. Ancak ilerleyen dönemlerde Apple, neredeyse tüm mağazalarına bu sistemi kuracak ve müşterilerin hoş bir artırılmış gerçeklik deneyimi yaşamalarına imkan verilecek. Apple'ın bu etkinliği 10 Ağustos tarihinde başlayacak.

Eğer bu etkinliği Türkiye'den takip etmek ve etkinliğe dahil olmak isterseniz, 10 Ağustos tarihinde ya Akasya AVM ya da Zorlu Center'da bulunan Apple Store'a gitmeniz gerekiyor. Ancak belirtilen bölgelere gitmeden önce Apple'ın internet sitesi üzerinden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Eğer belirtilen tarihlerde İstanbul'da olacaksanız ve bu etkinliğe katılmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanarak rezervasyonunuzu oluşturabilirsiniz.​

  • Not: Yukarıda sunulan bağlantı, sizi doğrudan Today at Apple'ın internet sayfasına yönlendirecektir. Burada karşınıza Zorlu Center ve Akasya AVM'de bulunan Apple Store'lar için ayrı ayrı seçenekler göreceksiniz. Buradan kendiniz için uygun olan Apple Store'u seçtikten sonra rezervasyon işlemini yapmanız gerekmektedir.
Kaynak : https://9to5mac.com/2019/07/30/augmented-reality-apple-store/
8
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
1
1
0