Apple, iOS 13, iPadOS 13 ve tvOS 13'ün 5. Beta Sürümlerini Yayınladı

33
3
2
1
0
Kaliforniya merkezli teknoloji devi Apple, geliştirmekte olduğu iOS 13 sürümü için 5. bir beta sürümü yayınladı.

iOS 13, iPadOS 13 veya tvOS 13 beta geliştiricisi iseniz, telefonunuzun iOS sürümünü güncellemenin bir kez daha zamanı geldi. Bugün Apple, macOS 10.15 Catalina veya watchOS 6 için yeni hiçbir şey olmadan beşinci geliştirici betaları piyasaya sürdü.

iOS 12, geçtiğimiz yıl 11 geliştirici beta sürümüne sahipti, bu nedenle iOS 13 için 5. geliştirici beta, geliştirme aşamasında olduğumuz anlamına geliyor. iOS 13 şu anda Apple’ın halka açık beta programı aracılığıyla ücretsiz olarak test edilebilir durumda.

ios 13 beta 5

Ne yazık ki, henüz yayınlanmış bir sürüm notu yok, ancak yeni sürümlerin çoğunlukla burada veya orada bir UI cilasıyla düzeltmeler içerdiğini söylemek mümkün. Bu beta sürümleri, WWDC’den (Dünya Çapında Geliştiriciler -yazılım- Konferansı) sonra ortaya çıkan orijinal yapılardaki birçok sorunu düzelterek zaman içinde tutarlı bir şekilde daha iyi bir hale geliyorlar.

Her zamanki gibi, zaten beta sürümünde iseniz bu güncellemeleri alabilirsiniz. Değilse, Apple Developer web sitesinden başlayabilirsiniz. Genel beta sürümündeyseniz, bu yapıları muhtemelen bugün veya yarın göreceksiniz. Ayrıca bugün görünmediklerinden, bu hafta watchOS ve macOS için yeni geliştirici betalar da olabilir.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/apple-releases-fifth-developer-betas-of-ios-13-ipados-13-and-tvos-13
33
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
33
3
2
1
0