Apple Store'da Kısa Süreli Erişim Sorunu Yaşandı

15
8
5
1
0
Apple Store'a erişim kısa süreliğine kaybedildi. Bu süre içerisinde Apple, Apple Store için güncelleme yaptığını aktardı. Yapılan güncellemenin yeni bir ürüne yönelik olabileceği düşünülüyor.

İnternet sitelerine yeni veriler yüklenirken sistemde aksaklıklar olabiliyor. Çalışmalarını sürdürürken internet sitesini kısa süreliğine bakıma alan büyük kitlelere hitap eden internet siteleri, bitirilen güncellemeler sonrasında internet sitelerini tekrar erişilebilir hâle getiriyorlar.

Silikon Vadisi devi Apple'ın internet sitesinin bir kısmı, Türkiye saati ile 9.15 sularında erişime kapandı. Erişime kapanan "Satın Al" kısmını ziyaret etmek isteyen kullanıcıları ise "Oops!" yazısı karşıladı.

Oops!

Karşılaşılan bu hatanın üzerinden birkaç dakika geçmesinin ardından daha kullanıcı dostu bir uyarı sayfası kullanıcıların önlerine çıktı.

"Hemen döneceğiz. Apple Store'da bazı güncellemeler yapıyoruz. Lütfen yakında tekrar deneyin" ibaresine bir nevi alışkınız zira Apple, internet sitesine yeni ürünlerini yüklerken veya büyük değişiklikler yaparken bu uyarı yazısını siteye girenlere gösteriyor.

Güncellemelerin yapılmasının ardından tekrar kullanıma açılan Apple Store'da ne var ki herhangi bir değişiklik görülmedi. Bu doğrultuda Apple'ın önümüzdeki günler içerisinde yaptığı güncellemeleri internet sitesi üzerinde aktif etmesi bekleniyor.

25 Mart 2019'da gerçekleştirilen Apple'ın "Gösteri Zamanı" etkinliğinde tanıtılan Apple Card'ın yaz aylarında piyasaya sürüleceğinin söylenmesi sebebiyle Apple'ın yapmış olduğu güncellemenin içeriğinin Apple Card'a yönelik olabilme ihtimali de bulunuyor.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/07/15/apple-store-goes-down-for-updates-days-after-macbook-air-pro-refresh/
15
8
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
8
5
1
0