Apple'ın Yeni Nesil iPad 7'leri, Yarın Kullanıcılarıyla Buluşuyor

12
5
1
1
0
Apple, yeni nesil 10,2 inçlik iPad’lerini yarın dağıtıma çıkarıyor. Ön siparişler tamamlandıktan sonra yeni iPad’ler mağazalarda yerini alacak.

Apple, bu ayın başlarında 7. nesil iPad’ini piyasaya sürdüğünde cihazın Eylül ayının sonlarında satışa hazır hâle geleceğini ve dağıtım işlemlerinin başlayacağını belirtmişti. Yeni 10,2 inçlik iPad’in 30 Eylül günü ön sipariş veren kişilere dağıtılacağını daha önce açıklayan Apple, yaptığı yeni açıklamayla beraber dağıtıma hazır gibi görünüyor. Apple, 7. nesil 10,2 inç iPad’lerin dağıtımını 25 Eylül Çarşamba günü başlatacak. Yeni iPad’ler ön siparişler tamamlandıktan sonra mağazalarda satışa sunulacak.

Ekran boyutunu eski 9,7 inçlik iPad’lerine göre arttıran 10,2 inçlik yeni iPad, nispeten diğer iPad’lere göre daha düşük bir fiyat etiketiyle geliyor. Fiyatlandırma yalnızca Wi-Fi olan modelde 2.499 TL'den (yurt dışı fiyatı) başlarken hücresel ağ destekli iPad’ler 3.499 TL'den (yurt dışı fiyatı) satışa çıkacak. Öğrenci veya öğretmenseniz yeni iPad’leri daha uygun fiyatlarla almanız da mümkün ancak şu an için Türkiye fiyatlandırması açıklanmadı.

Yeni iPad, iPadOS ile birlikte gelecek:

7. nesil iPad

7. nesil iPad, kutusundan çıkar çıkmaz iPadOS ile beraber çalışmaya başlayacak. Bu, iOS 13 ile bu ayın başlarında sunulan tüm yeni özeliklerin yanı sıra desteklenen tabletlere çok daha fazla çoklu görev yeteneği getiriyor. Yeni iPad, daha önce iPad Air tarafından kullanılan "Akıllı Klavye" için uyumluluk konektörünü içeriyor. Apple Pencil desteğini de geliştiren 7. nesil iPad, A10 Fusion işlemcisine sahip. Daha güçlü bir Dosyalar uygulamasına da kavuşan yeni iPad, yenilenmiş Safari tarayıcısıyla beraber internette gezerken masaüstü deneyimi yaşatacak.

Apple, giriş seviyesi iPad’lerinin tüm segmentlerde hâlâ en popüler seçenek olmaya devam ettiğini söylüyor. Yeni iPad’ler, ABD başta olmak üzere 25 farklı ülkede satışa çıkacak. Bu ürünü Apple’ın resmi internet sitesi ve teknoloji mağazalarından satın alabilirisiniz.

Kaynak : https://www.idownloadblog.com/2019/09/24/7th-gen-ipad-shipping-announced/
12
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
5
1
1
0