Araç ve Sürüş Güvenliğinizi Artıracak 5 Araç Kamerası

12
4
2
1
0
Teknostore'da bulunan araç içi kameraları ve kamera sistemlerini sizler için inceledik.

Araç kullanımının fazlasıyla yaygın ve trafiğin birçok bölgede fazla olduğu ülkemizde araçlar maalesef her an bir kaza tehdidiyle karşı karşıya. Milyonlarca aracın birbiriyle koordine şekilde hareket edebilmesi fazlasıyla zor olduğu gibi kurallara uymayan sürücüler de kazalara davetiye niteliğinde.

Her zaman en kötüsünü düşünmemek gerekse de kötü olana karşı önlem almak da fayda var. Biz de bugün sizler için Teknostore’da bulunan araç kameralarını inceledik. Bu kameralar sayesinde herhangi bir kaza anında gerçekten neler olduğunu kayıt altına alabilirsiniz.

Not: Ürünlerin başlıklarına tıklayarak Teknostore satış sayfasına ulaşabilirsiniz.

Xiaomi 70mai Akıllı Araç Kamerası

Xiaomi 70mai ile birlikte 130° geniş açılı, 1080p çözünürlüğünde videolar çekebilirsiniz. Gece gündüz fark etmeksizin başarılı bir görüntü kalitesini size sunan kamera 64 GB’a kadar MicroSD kart girişine sahip. Tüm bunların yanı sıra zarif yapısıyla aracınızın kozmetiğini bozmazken 240 mAh’lik bataryası sayesinde uzun bir şarj ömrünü de sizlere sunar. Son olarak sahip olduğu uygulaması sayesinde uygulama üzerinden ya da sesli bir şekilde kontrol edilebilen kamera hem Android hem de iOS ile bağlantı kurabiliyor. Akıllı kameranın Teknostore’daki satış fiyatı ise 279,90 TL.

Xiaomi Yi Car Smart Dash 1080P Akıllı Araç Kamerası

Xiaomi’nin akıllı araç kamerası sayesinde 130° Full HD geniş açılı videoları saniyede 30 kareye kadar çekebilirsiniz. 240 mAh’lik bataryası ve 64 GB’a kadar MicroSD kart desteği sayesinde uzun süre çekim yapabilirken aynı zamanda G sensörü sayesinde görüntüdeki sarsıntıları da engelleyebilirsiniz. Hem Android hem de iOS desteği bulunan cihaz yalnızca Çince dil desteği bulundursa da gerek uygulamadaki gerekse kullanıcı arayüzündeki ikonlar sayesinde rahat bir kullanım sağlıyor. Normalde 399,90 TL olan cihazı şu anda 349,90 TL fiyatla Teknostore’da bulabilirsiniz.

Xiaomi Yi Car Smart Dash 1296P Akıllı Araç Kamerası (Global)

Xiaomi’nin bu kamerasıyla birlikte 2K’da saniyede 30, Full HD kalitesinde saniyede 60 kare kayıt alabilirsiniz. 64 GB’a kadar MicroSD kart desteği bulunan cihaz 240 mAh’lik bataryasıyla uzun bir kullanım ömrünü de vadediyor. 165° derecelik kamerası ve G sensörü sayesinde geniş açılı ve sarsılmayan videolar çekebilirsiniz. Önceden yalnızca Çince dil desteği olan kameranın şu anda İngilizce dil desteğinin bulunduğunu söylemekte de fayda var. Xiaomi’nin bu araç kamerasını 499,90 TL yerine 359,90 TL’ye almak için başlığa tıklayarak ürünün Teknostore sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Xiaomi Yi Car Ultra Dash 2.7K Akıllı Araç Kamerası

Yi Car Ultra Dash ile 140° geniş açılı 2,7K çözünürlükte video çekebilmeniz mümkün. Olası bir kazada yalnızca kaza anını değil, aynı zamanda aracın plakasını, trafik levhalarını, sokak ve cadde isimlerini de yakalayabilecek yüksek çözünürlüğü sayesinde gerekli olacak hiçbir detay gözünüzden kaçmayacak. 2,7K ve 2K çözünürlükte saniyede 30, Full HD çözünürlükteyse saniyede 60 kareye kadar video çekebilirsiniz. Cihazın son olarak 128 GB’a kadar MicroSD kart girişi desteğine sahip olduğunu ve Teknostore’da 669,90 TL’ye bulabileceğinizi söyleyebiliriz.

HP f870g + HP RC3 Ön ve Arka Araç Kamerası Seti

Listemizin son kamerası olarak HP bizi karşılıyor ancak ‘kameraları’ dersek daha doğru bir tanımlama yapmış olabiliriz. Bu araç kamera setinde aracınızın hem önünü hem de arkasını kayıt altına alacak iki adet kamera bulunuyor. Aracın önü için 155° 1080p çözünürlüğünde bir kameranın tercih edildiği sette aynı zamanda G sensörü, şerit takip uyarı sistemi, ileri çarpışma uyarı sistemi gibi özellikler de bulunuyor.

Aracın arka kısmına geçtiğimizde ise bizi 130° 1080p çözünürlüğünde bir kamera karşılıyor. Diğer HP araç kameralarıyla da uyumlu olan kamera, aracınızın görüntüsünü bozmayacak şık bir tasarıma sahip. Bu araç kamera setini 879,90 TL’lik fiyatıyla Teknostore’da bulabilirsiniz.

Teknostore’da bulunan araç kameralarını sizler için derlediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. “Araç kamerası için geldim ancak aracım için farklı teknolojik ürünlere de ihtiyacım var” diyorsanız bağlantıya tıklayarak Teknostore’da bulunan araç içi teknolojik ürünlerimizin tümünü inceleyebilirsiniz.

12
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
4
2
1
0