Artık Hiçbir Et Güvende Değil: Sonsuzluk Eldiveni Et Dövücü Satışa Sunuldu

63
14
2
1
1
Thanos'un evrendeki yaşamın yarısını yok etmek için kullandığı sonsuzluk eldiveni, bir et dövücü olarak mutfaklara giriyor.

Thanos’un sonsuzluk eldiveni, evrendeki yaşamın yarısını yok etmek gibi inanılmaz gücü ile herkesi etkilemeyi başardı. Firebox tarafından geliştirilen bu ‘insan yapımı’ sonsuzluk eldiveni ise mutfakta harika işler ortaya çıkarmaya yardımcı oluyor.

Aşağıda görmüş olduğunuz aletin adı Sonsuzluk Eldiveni Et Dövücü. Bu et dövücü ile parmağınızı bir kere şıklatarak mutfaktaki hayatın yarısına son vermiyorsunuz ancak etlerinizin deyim yerindeyse lokum gibi olmasını sağlayabiliyorsunuz.

Firebox, Sonsuzluk Eldiveni Et Dövücü için 19,99 sterlin yani yaklaşık 160 TL fiyat etiketi belirlemiş durumda. Standart bir paslanmaz çelik et dövücü için pahalı gibi görünebilir ancak bunun konsept bir ürün olduğunu unutmayın.

Üstelik Sonsuzluk Eldiveni Et Dövücü, Sonsuz Pirzola, Pepper Potts Tavuklu Turta, Hawkeye Biftek, Endgame Turta ve Stark Tart tarifleri ile birlikte geliyor. Böylesine süper güçlü bir yemeği kim istemez ki.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/food/infinity-gauntlet-meat-tenderiser-will-have-you-pounding-meat-like-thanos/
63
14
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
63
14
2
1
1