Assassin’s Creed Odyssey: Fate of Atlantis’in 1. Bölümü, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

27
8
2
1
1
Assassin’s Creed Odyssey’ye keşfetmesi zor olacak olan devasa bir dünya ekleyen ek paket Fate of Atlantis'in Fields of Elysium böülümü kısa süreliğine ücretsiz oldu. Oyunu kütüphanenize eklediğiniz zaman sonsuza kadar kullanabilirsiniz.

Ubisoft, Assassin’s Creed Odyssey’ye devasa bir dünya ekleyen Fate of Atlantis ek paketi de dâhil birçok ek paket çıkardı. AC: Odyssey sahipleri, şu anda Fate of Atlantis’in Fields of Elysium bölümünü kısa bir süreliğine ücretsiz olarak oynayabilecekler.

Assassin’s Creed Odyssey, geçtiğimiz Ekim ayında piyasaya çıktı ve o zamandan itibaren üstüne ekleyerek büyük övgüler topladı. Ana oyunun toplamda 100 saatten fazla oynanışa sahip olmasının yanı sıra oyuna gelen ek paketlerle bu süre daha da uzatılabiliyor. Oyun için çıkan ek paketlerden biri olan Fate of Atlantis, oyuncuların yeni bir hikâye deneyimleyeceği Elysium’a kapıları açıyor.

Ubisoft, ek paketi tüm platformdaki oyuncular için ücretsiz yaptı:

ac odyssey

Şimdi de Ubisoft, tüm hayranlarının bu ek paketi denemelerini istiyor. Oyuncular, bu ücretsiz ek paketi PlayStation 4, UPlay, Steam ve Xbox gibi bütün platformlarda kütüphanelerine ekleyebilirler. Sınırlı bir süre boyunca devam edecek olan bu kampanyada oyunu kütüphanenize eklediğiniz zaman sonsuza kadar sizin oluyor. Oyunu kütüphanenize eklemek için paketin Steam sayfasına buradan, UPlay sayfasına buradan, Xbox sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz. Paketin PlayStation 4 versiyonunun yarından itibaren ücretsiz olacağını da ekleyelim. 

Kaynak : https://gamerant.com/assassins-creed-odyssey-fate-of-atlantis-dlc-free/
27
8
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
27
8
2
1
1