Assassin's Creed Odyssey'in Fate of Atlantis DLC Paketinin 2. Kısmı Çok Yakında Yayımlanıyor

9
2
1
0
0
Assassin's Creed serisinin en güncel oyunlarından olan Odyssey'in DLC'sine (ek paket) yeni bir bölüm ekleniyor.

Geçtiğimiz yılın Ekim ayı içerisinde piyasaya sürülen ve oyuncular tarafından büyük ilgi gören Assassin's Creed Odyssey, zengin DLC paketleriyle diğer oyunlardan öne çıkıyor. Oyunun Yunan mitolojisindeki ölümden sonraki yaşamı konu alan yeni DLC'si Fate of Atlantis - Torment of Hades'in 4 Haziran'da oynanabilir olacağı ortaya çıktı.

The Fate of Atlantis (Atlantis'in Kaderi) DLC serisinin ikinci bölümü olan Torment of Hades (Hades'in İşkencesi), serinin ilk DLC'si The Fate of Atlantis - Fields of Elysium'un bıraktığı yerden devam ediyor. Toplamda üç adet bölümden oluşması beklenen The Fate of Atlantis'e kullanıcıların tutumu ise fazlasıyla olumlu yönde.

Adından da anlaşılabileceği gibi Torment of Hades, neredeyse tamamen yer altında geçen bir oyun deneyimini sunuyor. Ayrıca DLC'nin bu bölümünde oyuncular, Hades'in kendisiyle tanışma fırsatını da yakalıyorlar. Hâlihazırda The Fate of Atlantis DLC paketine sahip kullanıcılar Torment of Hades için ek bir ücret ödemezken, bu pakete sahip olmayan kişiler için Ubisoft, The Fate of Atlantis DLC paketini %50 indirimle 12,5 dolardan satışa sunacak. Serinin üçüncü bölümünün 2019 yılının ortalarında çıkacağı da gelen bilgiler arasında.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/part-two-of-assassins-creed-odysseys-fate-of-atlantis-dlc-out-next-month/
9
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
2
1
0
0