Ubisoft, Efsane Oyunu Assassin’s Creed II'yi Ücretsiz Yaptı

152
12
10
9
6
Assassin’s Creed serisinin en sevilen oyunu Assassin’s Creed II, 17 Nisan tarihine kadar ücretsiz olarak sunulmaya başladı. Oyunseverler an itibarıyla 45 TL karşılığında sahip olabilecekleri bu oyunu, ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebiliyorlar.

Dünya genelinde neredeyse her bireyin evde kaldığı şu günlerde oyunculara iyi haberler gelmeye devam ediyor. Daha önce oyunculara muhteşem bir indirimle Tom Clancy’s The Division 2’yi veren Ubisoft, bu kez bambaşka bir ücretsiz oyunla karşımıza çıktı. Şirket, kendi oyun platformu Uplay’de sevilen oyun serisi Assassin’s Creed'in popüler oyunlarından birini ücretsiz olarak vermeye başladı.

Günümüzde hemen her oyuncu tarafından sevilen Assassin’s Creed serisinin belki de en sevilen oyunu olan Assassin’s Creed II, bugün itibarıyla Uplay üzerinden ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebiliyor. Bununla birlikte serinin diğer oyunlarında da güzel indirimler bizi karşılıyor.

Assassin's Creed II salı günü ücretsiz:

assassins creed ii

Ubisoft tarafından Uplay üzerinde ücretsiz olarak verilmeye başlanan Assassin’s Creed II, serinin en sevilen karakteri Ezio’nun İtalya’da geçen maceralarını anlatıyor. Oyun, serinin ilk oyununun en sevilen yanlarını alıp üstüne yeni şeyler katılmış bir şekilde karşımıza çıktığından Assassin’s Creed severlerin gönlünde ayrı bir yere sahip.

Ubisoft’un Assassin’s Creed II’yi ücretsiz yaptığı haberiyle birlikte oyuncuların bu hafta adeta şenlik havasına gireceğini söyleyebiliriz. Zira her hafta ücretsiz oyun dağıtan Epic Games Store, 16 Nisan'da aksiyon severlerin muhteşem bir haz almasını sağlayacak Just Cause 4’ü ücretsiz olarak verecek.

assassins creed ii

Assassin’s Creed II'ye ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenlerse çok basit. Yapmanız gereken tek şey burada bulunan bağlantıyı kullanarak oyunun Ubisoft Store sayfasına erişmek. Ardından da "Get it for free" yazan butona tıklayın ve Assassin’s Creed II'yi kütüphanenize ekleyin. Elbette bu işlemi gerçekleştirebilmek için bir Ubisoft hesabınızın olması gerektiğini unutmayın.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/assassins-creed-2-will-be-free-to-own-on-uplay-on-april-14th/
152
12
10
9
6
Emoji İle Tepki Ver
152
12
10
9
6