Assassin’s Creed Valhalla’nın Çıkış Tarihi Değişti: Xbox Series X ile Gelecek

21
10
1
1
0
Assassin’s Creed Valhalla, planlanan çıkış tarihinden bir hafta öncesinde gelecek. Bu tarih de Microsoft’un yeni oyun konsolu Xbox Series X ile aynı zamana denk geliyor.

Tarihin o dönemi senin, bu dönemi benim gezip durduğumuz, boş kaldığımız her an ortalığı karıştırmanın başka yollarını keşfettiğimiz popüler seri Assassin’s Creed, son oyunuyla birlikte İskandinav topraklarına misafir olacak. Oyun yakın zamanda çıkacak.

Ubisoft, normal şartlarda 17 Kasım’da çıkacak olan oyunun tarihini değiştirdi. Assassin’s Creed Valhalla, 10 Kasım tarihinde Microsoft Xbox Series X ve Xbox Series S ile birlikte yayınlanacak. Değişikliği Ubisoft duyurdu.

Xbox’lara görkemli başlangıç

Assassin’s Creed’in ilk oyunundan bu yana geçen uzun yıllar içerisinde, serinin hayran kitlesi gittikçe genişledi ve oyun, hemen her platformda takip edilir hale geldi. Ubisoft, Microsoft’un konsollarının duyurusunu yaptığı Tweetten hemen sonra bir gönderi paylaşarak “Bir Viking akıncı efsanesini herhangi bir konsolda inşa et” dedi. Ayrıca oyunun Xbox One’dan Xbox Series X’e geçişlerdeki versiyon değişiminin ücretsiz olacağını da ifade etti.

Oyun elbette ki Sony’nin yeni nesil oyun konsolu olan PlayStation 5’te de yerini alacak ancak uzak doğulu firma henüz bir çıkış tarihi duyurmadı. Öte yandan bu konsolun da çok uzak olmayan bir gelecekte raflarda olmasını bekleyebiliriz. 

Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla’yı ilk olarak Nisan ayında duyurmuştu. Oyuna ilk bakışımızı ise Mayıs ayında gerçekleştirmiştik. Tarihin çeşitli dönemlerini ziyaret ettiğimiz serinin bu oyununda da kendimizi Viking olarak bulacağımızı öğrendik.

Assassin’s Creed Valhalla hakkında bilinenler

Assassin's Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla’da bu kez kendimizi 9. yüzyılda bir Viking olarak buluyoruz. İşimiz ise İngiliz topraklarını yağmalamak zira ana geçim kaynaklarımız o döneme uygun olarak yağmacılık ve paralı askerlik. Eivor adlı karakterimiz aynı zamanda kendi klanının da lideri. 

Oyuncular bu oyunda Eivor’u erkek ya da kadın olarak seçme şansına sahip. Ayrıca karakterimizi farklı saç modelleri, kıyafetler ve dövmelerle özelleştirebilmemiz de mümkün oluyor. Oyunun fiyatının ise 60 dolar olması bekleniyor.

Kaynak : https://www.polygon.com/2020/9/9/21428799/assassins-creed-valhalla-release-date-moved-nov-10-xbox-series-x-s-ubisoft
21
10
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
10
1
1
0