Assassin’s Creed Valhalla’daki Mitolojik Yaratıkları Gösteren Oynanış Videosu Geldi

31
3
2
2
1
Assassin’s Creed Valhalla’daki Mitolojik Yaratıkları Gösteren Oynanış Videosu Geldi
Ubisoft'un Assassin's Creed serisine ekleyeceği son oyunu Valhalla'da mitolojik yaratıkların da bulunduğu bir oynanış olacak. Oyun, bu hamlesiyle serinin son oyunları Origins ve Odyssey'i de takip edecek.

Oyun dünyasının sevilen oyun serilerinden Prince of Persia'dan ilham alan Assassin's Creed serisinin her zaman tarihi bir damarı bulunmuştur. Bu durum, oyuncuların Viking dönemini keşfedeceği Assassin's Creed Valhalla'da da farklı olmayacak. Oyuncular, ister kadın isterse erkek olarak oynayabilecekleri Eivar isimli bir savaşçının gözünden bu döneme bakış atabilecekler.

Serinin her ne kadar tarihi bir damarı bulunsa da seneler geçtikçe oyun, fantastik tarafını geliştirmeye başladı. Özellikle serinin 2017 yılında çıkan Origins oyunuyla 2018 yılında çıkan Odyssey oyununda hikâye anlatımında mitolojik yaratıklar ve figürler kullanılmıştı. Görünüşe göre Assassin's Creed Valhalla'da da benzer bir yoldan gidilecek.

Assassin's Creed Valhalla'da mitolojik yaratıklar olacak

Future Games Show sırasında Assassin's Creed Valhalla'da mitolojik yaratıklar olacağı gösterildi. Serinin önceki oyunu Assassin's Creed Odyssey'de de Yunan tanrılarına karşı mücadele verilmişti.

Oyuncular, yeni oyunda ise devasa bir kurt benzeri yaratıkla, fantastik güçleri olduğu görülen üç kız kardeşle ve o topraklara sizden önce ayak basmış efsanevi bir Viking savaşçısının müridi olan 6 savaşçıya karşı mücadele vermeye çalışacak. Tabii buradaki fantastik yaratıkların, son oyuna göre ayakları daha yere bassa da bu sadece tadımlık olabilir. Yani oyun çıktığında daha fazlası da görülebilir.

Şu an ön siparişe açık olan Assassin's Creed Valhalla, 17 Kasım 2020 tarihinde oyuncularla buluşacak. Şu an Epic Games'te bulunan oyunun ön sipariş fiyatları ise belli: Standard Edition 269 TL, Gold Edition 449 TL, Ultimate Edition 495 TL.

Kaynak : https://gamingbolt.com/assassins-creed-valhalla-gets-fantastical-with-mythical-beasts-gameplay
31
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
31
3
2
2
1