Ünlü Astrofizikçi: Uzaylılarla Birkaç On Yıl İçinde Tanışacağız

63
23
10
5
5
Garik Israelian isimli ünlü bilim insanı, uzaylılarla ilgili heyecan verici bazı açıklamalarda bulundu. Israelian, zeki uzaylılarla birkaç on yıl içerisinde tanışacağımızı iddia etti. Israelian'a göre uzaylılarla ilgili yapılacak yeni keşifler, insanlığı sarsacak kadar etkili olacak.

Dünyanın en popüler tartışma konularından bir tanesi olan uzaylılar, kimilerinin varlığına inandığı kimilerininse inanmadığı fenomenler olarak sık sık karşımıza çıkıyor. Bazı bilim insanları ise bu konuda farklı görüşlere sahipler. Dünya dışı yaşamla ilgili bazı yeni açıklamalar yapan Dr. Garik Israelian, uzaylıları ölmeden önce göreceğimizi söyleyerek dikkat çeken bir çıkış yaptı.

Ünlü bir bilim insanı olan Israelian'a göre önümüzdeki birkaç on yıl içerisinde, uzaylılarla ilgili önemli keşifler yapılacak. Yapılacak olan keşiflerin insanlığı derinden sarsacağını söyleyen bilim insanı, bu keşifle birlikte "zeki" uzaylılarla tanışabileceğimizi açıkladı. Israelian'a göre uzaylılarla tanışamasak bile en azından onların varlığı artık net bir şekilde gün yüzüne çıkmış olacak.

Uzaylı

Dr. Garik Israelian'ın uzayla ilgili açıklamaları, sadece uzaylılarla ilgili değildi. Ünlü bilim insanı, NASA'nın kısa bir süre önce Kızıl Gezegen Mars'a gönderdiği "Perseverance" isimli uzay aracı ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Mars yüzeyinde mikroskopik canlı arayacak olan bu aracın, aradığını bulma ihtimalinin yüzde 10 olduğunu ifade eden Israelian, bunun spekülatif ancak iyi bir oran olduğunu söylüyor.

Bu arada NASA'nın yeni Mars görevi, sadece bu gezegendeki mikropları aramayı içermiyor. Araç, Mars'ın iklim ve jeolojik yapısı üzerinde de incelemeler yaparak bazı örnekler toplayacak. Toplanan bu örnekleri Dünya'ya getirecek olan Perseverance, bu sayede Kızıl Gezegen'in daha çok keşfedilmesinin önünü açacak. Perseverance, 18 Şubat 2021 tarihinde Mars yüzeyine ulaşmış olacak.

Kaynak : https://www.indyturk.com/node/226501/bilim/d%C3%BCnyaca-%C3%BCnl%C3%BC-bilim-insan%C4%B1-zeki-uzayl%C4%B1lar%C4%B1-%C3%B6lmeden-%C3%B6nce-g%C3%B6rece%C4%9Fiz
63
23
10
5
5
Emoji İle Tepki Ver
63
23
10
5
5