ASUS ROG Phone 2, 5800 mAh'lik Devasa Bataryasıyla TENAA'da Görüntülendi

28
7
1
0
0
Bu haftanın başlarında ASUS, yakın zamanda çıkacak olan oyun telefonları ROG Phone 2’nin Qualcomm Snapdragon 855+’a sahip olacağını doğrulamıştı. ASUS’un amiral gemisi oyun telefonu TENAA’da listelendi ve teknik detayları da tamamen belli oldu.

ASUS’un oyuncuları hedefleyen yeni amiral gemisi ROG Phone 2, Çin sertifika ajansı TENAA’dan onayını aldı. Onay almasıyla birlikte TENAA’da listelenen cihazın teknik özellikleri de bütün netliğiyle gözler önüne serildi ve görülen o ki ASUS, bir önceki model ROG Phone’un üzerine sağlam yükseltmeler getirmiş. 

asus rog phone 2 ön

TENAA’nın listelemesine göre ASUS ROG Phone 2, 6,59 inçlik büyük bir ekranla gelecek; ancak ekranın çözünürlüğü hala belli değil. Cihazın Razer Phone 2’deki gibi 120Hz yenileme hızına sahip olması bekleniyor. Bu kocaman ekran sayesinde ROG Phone 2, bir önceki modelinden daha büyük olacak.  

rog phone 2 arka

Büyük ekran panelinin yanı sıra ROG Phone 2, batarya ömrü konusunda da ROG Phone’ı sollayacak. ASUS, illk modelindeki 4.000mAh’lik bataryanın üzerine sağlam bir iyileştirme yaparak ROG Phone 2’de 5.800mAh’lik bir bataryaya sahip olacak. Tabii TENAA üzerindeki bu sayıların “minimum kapasiteyi” belli ettiğini not edelim, yani telefonun bataryası 5.800mAh’den biraz daha yüksek olabilir. 

TENAA listelemesinde yayınlanan görüntülerde ROG Phone 2’nin önünde iki tane büyük hoparlör olacağını görüyoruz. Telefonun arka kısmında ise ROG’un özel tasarımının yanı sıra 2 tane kamera olacak. Özel tasarım demişken, telefonun arkasındaki ROG logosu, Aura RGB özelliğine sahip olacak. Cihazın parmak izi tarayıcısı ise ekranın içinde bulunacak.  

Kaynak : https://www.androidcentral.com/rog-phone-2-will-arrive-massive-5800mah-battery-and-659-inch-display
28
7
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
28
7
1
0
0