ASUS Zenfone 7 Pro, Bluetooth SIG Sertifikasyon Sitesinde Ortaya Çıktı

13
5
3
2
2
ASUS'un Zenfone serisinin yeni üyelerinden bir tanesi Bluetooth SIG sertifikasyon sitesinde ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgiler, cihazın çıkış tarihinin ise oldukça yakın olduğunu gösteriyor.

Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi ASUS, Zenfone 7 serisi üzerindeki çalışmalarına devam ediyor. Üstelik şirket, ASUS Zenfone 7 ve ASUS Zenfone 7 Pro varyantlarını ilerleyen güncelerde çıkarabileceğinin de işaretlerini verdi.

Söz konusu her iki cihaz da daha önceleri çeşitli sertifikasyon sitelerinde ortaya çıkmıştı. Şimdi de bir ASUS Zenfone 7 varyantı Bluetooth SIG sertifikasyon sitesinde belirdi. Ortaya çıkan bu yeni bilgi, cihazın çıkış tarihinin bir hayli yaklaştığını da gösterdi.

Muhtemel ASUS Zenfone 7 serisi cihazları

zenfone 7 bluetooth sig

Yukarıdaki görselden de görebileceğiniz gibi ASUS_I002D model numarasına sahip cihazın sertifikasını 1 Ağustos 2020 tarihinde aldığı belirtiliyor. Muhtemelen bu listeleme oldukça yeni ve cihazın raflardaki yerini alma tarihi de çok uzakta değil. Tabii Bluetooth SIG, cihazın donanımı ve teknik özellikleri konusunda pek fazla bilgi vermese de bu konuda da ortaya çıkmış bazı bilgiler bulunuyor.

İlk olarak ASUS Zenfone 7'nin, gücünü sekiz çekirdekli Snapdragon 865 işlemciden alacağı iddia ediliyor. Cihaz, kamera tarafında ise önceli olan Zenfone 6'yı takip edecek ve dönen kamera modülüyle birlikte gelecek. 30 W hızlı şarj desteği bulunacak olan telefon 5.000 mAh değerinde bir bataryanın da sahibi olacak.

flip kamera

Zenfone 7 Pro'ya baktığımızda Qualcomm Snapdragon 865+ işlemci kullanılacağı iddia ediliyor. Cihazın kamerası, Zenfone 7 ile aynı tasarıma sahip olacak. Batarya ve hızlı şarj konusunda ise şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor.

ASUS'un çıkaracağı yeni Zenfone 7 serisiyle ilgili bildiklerimi şimdilik bunlardan ibaret. Ancak ilerleyen günlerde cihazla ilgili daha fazla bilgiler ortaya çıkmaya devam edecektir. Yeni bilgiler çıktıkça biz de sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak : https://www.mysmartprice.com/gear/asus-zenfone-7-series-smartphone-bluetooth-sig/
13
5
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
13
5
3
2
2