ATV'nin Resmi YouTube Kanalı Kapatıldı! "Topluluk Kuralları İhlal Edildi"

237
61
10
3
2
Türkiye'nin en büyük televizyon kanallarından ATV'nin resmi YouTube kanalı kapatıldı. YouTube, gerekçe olarak Topluluk Kuralları'nın ihlal edilmesini sundu.

Türkiye’nin en popüler televizyon kanallarından biri olan ATV, bugün YouTube’da büyük bir engelle karşılaştı. ATV’nin resmi YouTube kanalına ulaşmak isteyen kullanıcılar, kanalın kapatıldığını gördü. YouTube tarafından sunulan bilgiyse kanalın topluluk kurallarını ihlal etmesi nedeniyle kapatıldığı yönündeydi.

Turkuvaz Medya Grubu bünyesindeki ulusal televizyon kanalı, YouTube’daki ana kanalının kapatılması konusunda henüz bir açıklama paylaşmadı. Kanalın sayfasına ulaşmak isteyenler “Bu hesap, YouTube Topluluk Kuralları’nı ihlal ettiği için kapatıldı.” yazısıyla karşılaştı.

Sadece ana kanal kapatıldı

atv

Öte yandan YouTube’da 'ATV Haber' gibi ATV’nin yan kanallarının ve ATV bünyesindeki yapımlara özel açılan kanalların kapatılmadığı görüldü. Bu da YouTube’un söz konusu eylemi yalnızca ATV’nin ana kanalına yönelik yaptığını gösterdi.

Güncelleme: ATV YouTube kanalı tekrar açıldı

Kanalın kapatılmasının kısa bir süre içinde binlerce kullanıcı tarafından paylaşılmasının ardından, ATV'nin resmi YouTube kanalı tekrar erişime açıldı. Şu anda herhangi bir kısıtlama görünmüyor. 

237
61
10
3
2
Emoji İle Tepki Ver
237
61
10
3
2