Avengers 5'te Yer Alacak Yeni Bir Karakter Ortaya Çıktı

108
44
31
30
24
Marvel'in yeni filmlerinde birçok karakterin yer alması bekleniyor. Bu gelecek yeni karakterlerden birinin, -görünen o ki- geçtiğimiz filmlerden ikisinde 'tanıtılmasından' son anda vazgeçilmiş.

Avengers: Endgame, kesinlikle şimdiye kadar yapılmış en heyecan verici filmlerden biri. Marvel'in daha önce hiç yapılmamış bir şeyi başarması ve bir araya getirmesi on yılını aldı. Infinity War ve Endgame’i oluşturmak için 20 kadar film bir araya geldi. Marvel, tüm bunlardan sonra artık durmayacak gibi görünüyor; aşama 4 için planlarını çoktan duyurdu.

Bu planlar şu anda yeni bir ekip oluşturma filmi içermiyor ancak Avengers 5’in eninde sonunda gelmesi bekleniyor. Endgame, hayranların bu filmlerin anlattığı hikayeye aç olduğunu ve Marvel'in daha fazla Avengers filmi çekemediğini kanıtlıyordu. Bir sonraki Avengers geldiğinde, herkesin görmeyi beklediği bir süper kahraman dahil olmak üzere, ölmüş ve emekli olmuş karakterlerin yerini alacak çok sayıda yeni ekip üyesi olacak. Ancak bu özel kahraman neredeyse son aşama sona ermeden önce ortaya çıkacaktı.

Gelecek karakter belli oldu

marvel nova

Çizgi roman hayranları, Marvel'in tüm söylentilerini yakından takip ettiler. Özellikle de korkunç ama mükemmel olan Infinity War uçurumundan sonra, muhtemelen bu süper kahramanın kim olduğu hakkında bir fikirleri var. Marvel’in geleceğinin bir parçası olduğu söylenen Nova. Marvel'in Nova'yı nasıl tanıtacağına karar verdiğini söyleyen birkaç rapor ortaya çıktı. Birkaç hafta önce, MCU Cosmic’ten Jeremy Conrad açıklama yaptı: "Çok güvenilir kaynaklara göre Nova, Blade, The Fantastic Four ve mutantlarla birlikte bir Aşama 5 için planlanan büyük karakterlerden biri gibi gözüküyor.”

"Herkese elveda demeye çalışırken yepyeni bir karakter tanıtmak bir sorundu"

marverl nova

Bu bizi, Infinity War ve Endgame yazarları Christopher Markus ve Stephen McFeely ile yeni bir ComicBook röportajına getiriyor, ki bu da Nova'nın bu iki film için gerçekten kabul edildiğini doğruladı. Marcus, “Nova’nın, Xandar’ın yıkılmasının ardından yaklaşmakta olan kozmik bir tehdit haberiyle Dünya’ya gelişi şaşırtıcı olurdu.” dedi.  McFeely, "Ekibe Nova'yı eklemenin sorunu, 'bildiğiniz herkese elveda demeye çalışırken yepyeni bir karakter' tanıtıyor olmanızdır.” diye açıkladı.

Kevin Feige geçen yılki açıklamasına göre, son iki Avengers filminden önce Marvel, hayranları için de şaşırtıcı olacak olan Galaxy Muhafızlarına Nova'yı eklemeyi düşündü. Ancak Nova, James Gunn'in filminin en eski taslaklarındayken bundan vazgeçildi. Tüm bunlar Marvel'in Richard Rider'a geri döndüğünü kanıtlıyor gibi görünüyor. Marvel’in bundan sonra ne yapacağını bekleyip görmemiz gerekiyor.

Kaynak : https://bgr.com/2019/10/25/avengers-5-release-date-years-away-why-novas-arrival-seems-imminent/
108
44
31
30
24
Emoji İle Tepki Ver
108
44
31
30
24