1
1
0
0
0

Artık elimizden düşmeyen akıllı telefonlarımızda yaşadığımız en büyük sorun şarjımızın bitmesi. İşte bu videomuzda bu soruna çözüm olabilecek iki ürün incelemesi ile karşınızdayız.

Baseus Mgsafe Powerbank ve Flash 2 3’ü 1 arada şarj kablosunun özelliklerini ve görüşlerimizi aktarıyoruz.

Baseus Mgsafe Powerbank:

Siyah, mavi ve beyaz olmak üzere 3 farklı renk seçeneği ile gelen Baseus Mgsafe Powerbank, 10.000 mAH batarya kapasitesi sunuyor. Kablo ile 20 watt, kablosuz 15 watt hızlı şarj özelliğine sahip ürünün üst kısmında yer alan dijital gösterge sayesinde bataryanın doluluk oranını görebiliyorsunuz.

Ürünün en dikkat çekici yanı da powerbank kullanırken başımıza dert olan kablo sorununu yok ederek kablosuz şarj sunabilmesi. Flash 2 Üçü 1 Arada şarj kablosu Bugün masamızda duran bir diğer ürün de Baseus Flash 2 Üçü 1 Arada şarj kablosu.

Aynı anda farklı ürünleri şarj etmenizi sağlayan Flash 2, micro USB, lightning ve type-c çıkışlarına sahip. Tüm bu ürünler hakkındaki detaylı bilgilere ve testlerimize videomuzu izleyerek ulaşabilir, aklınıza takılanları yorumlar bölümünde belirtebilirsiniz. Herkese iyi seyirler!

Baseus'ın her akıllı telefon sahibinin hayatını kolaylaştıracak ürünlerinden Mgsafe ve Flash 2 Üçü 1 Arada'yı hemen inceleyip satın alabilirsiniz.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0