Tümü Webekno

Kategoriler

Hakkımızda Yazarlar Ödüllerimiz Künye Gizlilik İletişim
  1. Webtekno
  2. Oyun

Batman: Arkham Knight’ın İptal Edilen Devam Oyununa İlişkin Bazı Bilgiler Ortaya Çıktı

Bilgisayar sürümü çok fazla beğenilmezken PlayStation 4 sürümü nispeten daha fazla beğenilen Batman: Arkham Knight oyunun devamıyla ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı. 4chan’daki anonim bir kullanıcı tarafından ortaya atılan bilgilere göre oyuncular, yeni oyunda Damian Wayne’e hayat verecekti.

Batman: Arkham Knight’ın İptal Edilen Devam Oyununa İlişkin Bazı Bilgiler Ortaya Çıktı
Hasan Avcıoğlu Hasan Avcıoğlu /

İptal edilen Batman: Arkham Knight’ın devam oyununa ilişkin bazı bilgiler ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgiler arasında oyun hikayesinin detayları, konsept sanatı ve oyun özellikleri yer alıyor. Bu bilgileri ortaya çıkaran kişi ise anonim bir “4chan” kullanıcısı ki bu da bu bilgilerin ne kadar doğru olduğuyla ilgili akıllarda bazı soru işaretleri bırakabiliyor.

Oyunun içeriği

İptal edilen oyunda oyuncular, Damian Wayne’i kontrol edecekti ve artık çürümeye yüz tutmuş Gotham şehrinde “Batbike” ile dolaşacaktı. Tıpkı Batman: Arkham Knight’taki Batman ve “Batmobile” gibi olacaktı yani. Ayrıca tıpkı Middle-Earth’te kullanıldığı gibi bir intikam sistemi uygulanması planlanıyordu. Tabii bunun nasıl çalışacağına dair pek bir bilgi bulunmuyor.

Ortaya çıkan konsept çalışmalar arasında oyunun kötü karakterleri Two-Face, Gorilla Grodd ve kadın Black Mask yer alıyor. Bunlara ek olarak yaşlı Bruce Wayne ve Dick Grayson da yer alıyor.

Yeni oyun dedikoduları

**Batman: Arkham Knight’ın İptal Edilen Devam Oyununa İlişkin Bazı Bilgiler Ortaya Çıktı **

Son dönemlerde Warner Bros.’un Montreal stüdyosunun “Court of Owls” hikayesini baz alan bir Batman oyunu üzerine çalıştıklarına dair söylentiler bulunuyor. Geçtiğimiz sene stüdyonun geliştiricileri oyunla ilgili birkaç ipucu vermiş buna sebep olarak da Court of Owls’un yaratıcısı Scott Snyder, IGN’in konuyla ilgili yaptığı haberi retweet’lemişti.

Ortaya çıkan bilgilerden sonra stüdyo, devam oyunuyla ya da Court of Owls oyununa ilişkin herhangi bir yorumda bulunmadı. Şu an için herhangi bir resmi onaylama gelmedi ancak belki de önümüzdeki aylarda yeni oyunlarla ilgili daha fazla bilgi ortaya çıkar. Oyunla ilgili 4chan başlığına buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

(2)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır. (0)
B
Berke Sönmez 6 yıl önce
Arkham Knight güzeldi ama tank savaşları çoktu bir süre sonra sıktı ayrıca batwing kontrolü olsa güzel olur.
E
Elmır Ekmek 6 yıl önce
PCside güzeldi Steamdan 20 TL ye premium versiyonunu almıştım
M
Mustafa Göksel 6 yıl önce
Ben pcde o zaman nvidia gtx970 ve nvidia 3d vision gözlük ile oynamıştım. Hayatımın oyunudur o yüzden. Önümde resmen şehir içinde oradan oraya giderdim. Monitor yok olurdu. Monitorde asus 3d 144hz idi.
Tüm yorumlar yüklendi (2 yorum)