Yeni Batman Filminin Yapımcısı: "Robert Pattinson'a Bir Şans Verin"

23
11
3
2
2
Türlü türlü sebeplerle bir türlü çekimleri başlayamayan, fakat Batman'i oynayacak yeni kişinin de belli olmasıyla sürecin hızlanacağının düşünüldüğü yeni "The Batman" filmi konusunda, yapımcı Michael E. Uslan açıklamalarda bulundu. Uslan, "Robert Pattinson'a bir şans verin" dedi.

Ben Affleck'in 2016 yılında Batman v. Superman filmiyle Batman olarak karşımıza çıkması görmek istediğimiz "Kara Şövalye" tarzının ilk adımlarını atmış ve herkesi heyecanlandırmıştı. Fakat Ben Affleck'in Warner Brothers ile arasındaki uyumsuzluğu, önce filmin yönetmenliğini bırakmasına sebep olmuş; bir süre sonra da Ben Affleck, Batman'den komple vazgeçmişti.

Bu sebeple mevzubahis "The Batman" filminin yeni yönetmeni Matt Reeves, Batman'i oynayacak kişi için Robert Pattinson'ı seçmişti. Bu durum hayranlar arasında karışıklığa neden olmuş, bir kesim bu kararı desteklerken büyük bir kesim de karşı çıkmıştı. Filmin yapımcısı Michael E. Uslan ise, bu konuda sessiz kalmayarak bir açıklamada bulundu.

robert pattinson batman

Batman'in kendisini canlandıran kişiden çok daha önemli bir karakter olduğunu söyleyen Michael Uslan,  “Batman filmlerinin yıldızı Bruce Wayne’dir. Yıldız olan Batman’dir” sözlerini kullandı. İnsanların filmi görene kadar beklemesini belirten yapımcı, herkesin Robert Pattinson'a bir şans vermesi gerektiğini de söyledi.

Uslan, "Batman herkesin süper düşmanların karşısında görmek istediği kişi. Bu durumda bir yapımcı hangi aktörün onu canlandıracağını nasıl seçer? Bence hayranların ve hepimizin odaklanması gereken ana nokta yapımcı. Benim görüşüm şu; Yapımcıya güven, yapımcıya ve yapımcının vizyonuna inan. Ardından filmi görene kadar bekle" ifadelerini kullanarak hayranları biraz olsun yatıştırmaya çalıştı.

michael e. uslan

Herkesin eleştirilerini filmden sonra bolca yapması gerektiğini ekleyen yapımcı, sözlerine şöyle devam etti: "Bence ilerlemenin formülü bu. Bir Batman hayranı olarak Matt Reeves’in yapımcı olması ve Robert Pattinson’ı bir sonraki Batman seçmesi konusunda daha fazla mutlu ve coşkulu olamazdım."

Her ne kadar filmin yapımcısı, kendilerine güvenilmesini istese de hayranların bu ifadeye çok fazla güvenmemesinin sebebi ortada. Zira ne Batman v. Superman ne de Justice League filmleri çok sevilmemiş; hatta birçok kişi tarafından yere vurulmuştu. Bununla beraber Batman v. Superman'in en iyi tarafı, Ben Affleck'in canlandırdığı Batman karakteri olarak nitelendirilmişti.

Stüdyonun planlarının neler olduğu, senaryonun nasıl ilerleyeceği ve Robert Pattinson'ın nasıl bir karakter canlandıracağı hâla belli değil. En azından dışarıya söylenen bir bilgi yok. Fakat filmin tarihi belli. Pattinson'ın başrolde olacağı The Batman, 25 Haziran 2021'de vizyona girecek.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/batman-yapimcisindan-robert-pattinson-elestirilerine-yanit-ona-bir-sans-verin,vvdUixOoYEaTtZCwXT35Bg/XRWcuj46ZkK8TFv6bx-Zbw
23
11
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
23
11
3
2
2