Fallout 76, Rage 2, Wolfenstein: Youngblood ve Doom Eternal, Steam'e Gelecek

27
4
2
1
1
Büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Bethesda, birçok oyununu Steam'e getirmeye karar vererek oyuncuları mutlu etmeye devam ediyor.

The Elder Scrolls V: Skyrim, Fallout 76 ve Fallout 4 gibi isim yapmış oyunlarıyla sektörde adını yayan Bethesda, Steam kullanıcılarına güzel bir sürpriz yaptı.

Birçok oyunu Steam'de yer alsa da bir o kadar da eklenmemiş oyunu olan şirket, Fallout 76, Doom Eternal, Rage 2, Wolfenstein: Cyberpilot ve Wolfenstein: Youngblood'ı Steam'e eklemeye karar verdi. 14 Mayıs'ta yayınlanacak olan Rage 2'nin de bu listede yer alıyor olması haberin en iyi detayı olabilir. Rage 2'nin Steam'deki ön sipariş fiyatlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

  • Standart Sürüm: 299 TL
  • Deluxe Sürüm: 399 TL

Oyuncuları heyecanlandıran bu duyuruyu Twitter hesabından yapan Bethesda, bu hareketiyle Epic Games Store'a bir mesaj vermiş olabilir.

"Rage 2, Wolfenstein: Youngblood, Wolfenstein: Cyberpilot ve Doom Eternal'ın Steam'de piyasaya sürüleceğini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Fallout 76 da bu yıl Steam'de olacak."

Bethesda'nın Steam'e oldukça barışçıl yaklaşarak büyük bir kitleyi mutlu ettiğine şüphe yok. Şirketin yeni oyunlarını da diğer platformlarla eş zamanlı olarak Steam'e getirip getirmeyeceği ya da oyunlarını başka platformlarda satıp satmayacağı henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili haberleri kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/fallout-76-doom-eternal-rage-2-and-wolfenstein-youngblood-are-all-coming-to-steam/
27
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
27
4
2
1
1