Bethesda, E3 2019'da Yer Alacağını Resmi Olarak Duyurdu

16
2
1
0
0
Dünya'nın belki de en büyük oyun fuarı olan E3, Haziran ayında karşımıza gelecek. Tecrübeli oyun geliştiricisi Bethesda, bu yılda E3 fuarında yer alacağını duyurdu.

En büyük oyun şirketleri, birkaç ay içinde gerçekleşecek olan E3 oyun fuarında boy gösterecek. Bethesda hayranları ise Bethesda'nın E3'te yer alıp almayacağını bilmediği için endişeliydi. Şirket, hayranların gönlüne su serperek E3 2019’da bir medya brifingi yapacağını duyurdu.

Bethesda ekibi, 5. kez E3 fuarında yer almak için Los Angeles’a gidecek. Şirketin dediğine göre fuar, ‘feci bir gece’ olacak, bu da hayranları daha çok heyecanlandırıyor. Şirketin, DOOM Eternal hakkında açıklamaların dışında başka duyurular yapması bekleniyor.

Şirket, bu seneki fuara daha fazla hayranlarının katılmasını istiyor ve uluslararası davetler göndermeyi planlıyor. Davet gönderdikleri herkesin teşrif etmesi biraz zor ancak endişelenecek bir durum yok. Zira fuar, YouTube, Facebook, Twitch, Twitter ve Mixer üzerinden canlı yayınlanacak. Fuar, Pasifik saatiyle akşam üstü 05.30’da, 9 Haziran’da başlayacak.

Kaynak : https://www.ubergizmo.com/2019/03/bethesda-confirms-e3-press-briefing-for-this-year/
16
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
2
1
0
0