Bethesda, E3'te Elder Scrolls 6 ve Starfield ile İlgili Bilgi Vermeyecek

11
4
3
0
0
Bethesda, Elder Scrolls 6 ve Starfield oyunlarını duyurduğundan beri çok fazla haber almış değiliz. Bu yılki E3'te daha fazla bilginin gelmesi umulsa da Bethesda, bu oyunların E3'te "konuşacakları konular arasında olmadığını" söyledi.

Bethesda Game Studios'un yönetici yapımcısı Todd Howard, PAX East panelinde Bethesda'nın yeni oyun motoru teknolojisi hakkında konuştu: "(Oyun motoru) çok uzun zamanımızı alacak. Bu yüzden her iki oyun da bu yılki E3'te konuşacağımız konular değil."

Bethesda Games, daha önce yaptığı açıklamalarda Starfield tamamlanıp piyasaya sürülmesine kadar Elder Scrolls 6 üzerinde çalışmayacağını söylemişti. Todd Howard, panelde bu konuya da değinerek oyun motorunun ilk olarak Starfield'da, ikinci sürümünün ise bir sonraki Elder Scrolls oyununda kullanılacağını belirtti.

Bir süre önce ortaya çıkan bilgiler, Starfield'ın gelecek nesil konsollarla beraber çıkacağını göstermişti. Yani oyunların çıkmasına en az 18 ay daha varken Bethesda'nın birkaç ay sonraki E3'te oyunu tanıtması çok da mantıklı değil.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/no-elder-scrolls-6-or-starfield-at-e3-todd-howard-confirms/
11
4
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
4
3
0
0