Bethesda, Steam'deki Fiyatı 49 TL Olan Quake 3'ü Kısa Süreliğine Ücretsiz Yaptı

30
20
5
3
3
Bethesda, oyunseverlerin heyecanla bekledikleri ücretsiz oyun kampanyasını başlattı. Oyunseverler, bu kampanya kapsamında FPS türünün atalarından Quake 3'e ücretsiz olarak sahip olabiliyorlar. Kampanya, sadece 3 gün boyunca geçerli.

Video oyun sektörünün köklü isimlerinden bir tanesi olan Bethesda, geçtiğimiz günlerde düzenlediği "QuakeCon At Home" isimli bir etkinlikte, pek çok oyuncunun gönlüne taht kurmasını sağlayan bir söz vermişti. Bu söz, FPS türünün atası olarak kabul edebileceğimiz Quake oyunlarının ücretsiz olarak dağıtılmasıydı. Şirket, verdiği sözü tutarak Quake ve Quake 2 oyunlarını ücretsiz olarak dağıttı.

Şirket tarafından yapılan açıklamalarda, serideki üç oyunun da ücretsiz dağıtılacağı açıklanmıştı. Hal böyle olunca da oyunseverler, Quake 3'ün ücretsiz olarak dağıtılacağı günü beklemeye başlamışlardı. Beklenen gün geldi ve Bethesda, pek çok oyunseverin yıllarını harcadığı Quake 3'ü ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. Oyun, 3 gün boyunca ücretsiz olarak edinilebilecek.

Quake 3

Quake 3, konusu itibarıyla serinin diğer oyunlarına benzerlik gösteriyor. Ancak bu oyunun hayranları, oyunu daha iyi bir noktaya getirebilmek için çeşitli modlar da oluşturdular. Oyuna ücretsiz olarak sahip olduktan sonra internette yapacağınız aramalar, bambaşka bir Quake 3 deneyimi yaşamanızı sağlayabilir.

Bethesda'nın ücretsiz olarak dağıtmaya başladığı Quake 3, fazlasıyla eski bir oyun. Haliyle bu oyunu günümüzdeki hemen her bilgisayarda rahatlıkla oynayabilirsiniz. Bu deneyim sizlere, FPS türü oyunların nereden nereye geldiğini anlamanıza yardımcı olacak. Peki Quake 3'e ücretsiz olarak nasıl sahip olacaksınız?

Quake 3

Quake 3'e sahip olmak için yapmanız gerekenler aslında çok basit. Bethesda'nın geliştirdiği Bethesda Launcher isimli uygulamayı indirdikten sonra eğer varsa mevcut hesabınıza giriş yapın. Eğer daha önce Bethesda hesabı oluşturmadıysanız, yine bu uygulama üzerinden hesap oluşturun. Uygulama sizleri, Quake 3'e rahatlıkla ulaştıracak. Uygulamayı hemen indirmek için burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/quake-3-free/
30
20
5
3
3
Emoji İle Tepki Ver
30
20
5
3
3