Bill Gates'ten Pek de Şaşırtmayan 'Boşanma' İtirafı: Her Şeyi Ben Mahvettim

28
2
1
0
0
Bill Gates, Milyarderler İçin Yaz Kampı etkinliği sırasında biten evliliğiyle ilgili konuştu. İsimsiz bir kaynak tarafından servis edilen açıklamaya göre Gates, ayrılık sürecinden kendisini sorumlu tutuyor. Ayrıca Gates'in bu açıklamaları yaparken ağlamaklı olduğu bildiriliyor.

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, bir süredir ailesel sorunlarıyla gündemde. Bu bağlamda birkaç ay önce bir karar aldıklarını açıklayan Bill-Melinda Gates çifti, boşanacaklarını açıklamış, bu da özellikle çiftin mal varlığının nasıl paylaşılacağını merak konusu haline getirmişti. Şimdiyse Bill Gates, eşiyle olan ayrılık süreciyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Yazılım dünyasının önemli ismi, evliliğinin bitmesine neden olan şeylerdeki hatanın kendinde olduğunu söyledi.

Milyarderler İçin Yaz Kampı isimli bir etkinlik sırasında konuşan Bill Gates, Becky Quick'in kayıt dışı soru cevap etkiliği sırasında kendisine yönelttiği soruyu oldukça açık yüreklilikle cevapladı. Basına konuşan bir kaynak, Bill Gates'in yanıtı sırasında her şeyi kendisinin berbat ettiğini açıkladığını söyledi. Gates'in bunları söylerken duygulandığı ve hatta ağlama noktasına geldiği bildirildi.

Ayrılık nedeni, 'o kadın' değilmiş

Bill Gates

Bill ile Melinda Gates'in ayrılığıyla ilgili olarak, geçtiğimiz dönemlerde çok çarpıcı bir iddia konuşulmuştu. Bu iddiaya göre Bill Gates ile Melinda Gates'in arasının bozulmasına neden olan kişi, Bill ve Melinda Gates Vakfı'nın çevirmenlerinden olan Zhe ‘Shelly' Wang'dı. Ancak Wang, bu konuyla ilgili bir açıklama yaparak böyle bir şeyin olmadığını açıkladı.

Bill ve Melinda Gates çifti, 130 milyar dolar değerinde servete sahip. Bu servet, boşanma sürecinin en çok konuşulan hususlarından bir tanesi. Zira bu denli büyük bir servetin nasıl paylaşılacağı, özellikle de internet dünyasında çok konuşulan hususlardan bir tanesi. Ancak bu konuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmadı. Gates çifti, kolay kolay da bu konuya girmeyecek gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/2021/teknoloji/130-milyar-dolarlik-bosanmada-carpici-itiraf-bill-gates-hata-bende-6536269/?utm_source=dahafazla_haber&utm_medium=free&utm_campaign=dahafazlahaber
28
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
28
2
1
0
0