20
6
5
3
3

Teknolojik aletlerin git gide pahalanmasıyla birlikte ucuz donanım arayışları da ciddi bir artış göstermeye başladı. Teknolojik ürünleri kullanıcılara uygun fiyatıyla sunmaya çalışan isimlerden olan BİM'de satılan dizüstü bilgisayarı sizler için alıp test ettik.

Okullar da açıldığı için öğrencilerin bilgisayar ihtiyaçları her sene olduğu gibi tekrar gündeme gelmiş durumda. Bu noktada piyasadan 200-300 TL daha ucuza satılan HP dizüstü bilgisayarı standart bir internet gezintisi ve PUBG Lite testine tabii tuttuk.

Bilgisayarın düşük fiyatı, haliyle düşük donanımları sebebiyle performansı da beklenen gibi oldu. Fazla bir gelecek vadetmeyen bilgisayar, kendi parası kadar bir performansı bizlere sundu desek yeridir. Oyun konusunda neredeyse hiçbir şey beklememeniz gereken bilgisayarın standart 'okul işleri' olarak tabir edebileceğimiz işlerde de pek başarılı olduğunu maalesef söyleyemiyoruz.

Peki, biz böyle söylüyoruz ancak yazmakla olmuyor… Bilgisayar nasıl bir performans çıkarttı, neyi eksikti neyi fazlaydı görmek isterseniz hemen videomuzu izleyebilirsiniz. Videoyu izledikten sonra bilgisayar hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

20
6
5
3
3
Emoji İle Tepki Ver
20
6
5
3
3