Binance Türkiye, Kurumsal Hesap Açma Sürecini Yeniledi: Artık Sadece 4 Adımda Hesap Sahibi Olunabiliyor

2
1
0
0
0
Binance Türkiye, Kurumsal Hesap açma sürecini yenileyerek tüm işlemleri sadece dört adıma indirdi.

Türkiye’nin en popüler kripto para borsalarından Binance Türkiye, kurumsal yatırımcıları için geçtiğimiz yıl uygulamaya koyduğu “Kurumsal Hesap” açma sürecini yeniden tasarladı. Yeni tasarımda kullanıcılar odağa alındı, süreç daha kolay adımlara bölündü.

Binance Türkiye tarafından paylaşılan bilgilere göre Kurumsal Hesap başvurusu, artık yalnızca dört adımda yapılabilecek. Başvuru esnasında Binance’e sunulan tüm bilgi ve belgeler, Binance Türkiye sistemlerinde güvenli bir şekilde saklanacak, üçüncü taraflar ile paylaşılmayacak.

Binance Türkiye’de Kurumsal Hesap açılışı için yapılması gerekenler:

binance kurumsal hesap

Binance Türkiye üzerinde Kurumsal Hesap açmak isteyen kişiler, ilk olarak bir başvuru formunu dolduruyor. Kurumsal Hesap Başvuru Formu’nun eksiksiz ve doğru olacak şekilde doldurulması gerekiyor.

Binance Türkiye, burada sunulan bilgileri değerlendiriyor ve eksik ve hatalı bilgi iletilmesi durumunda başvuru yapan kullanıcıların yeniden form doldurmasını istiyor. Eğer bilgiler eksiksiz ise, bir sonraki aşamaya geçiliyor.

Bu aşamada Binance Türkiye, kullanıcılardan ek bilgi ve belgeleri sağlamasını talep ediyor. Bunların ardından ikinci değerlendirme de olumlu sonuçlanırsa son onaylarla birlikte kurumsal hesap açılışı işlemi tamamlanıyor.

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0