Bing Ads, İsim Değiştirerek Microsoft Advertising Oluyor

4
3
1
1
0
Microsoft, reklam platformu olan Bing Ads’in Microsoft Advertising şeklinde yeniden adlandırılacağını açıkladı.

Microsoft, reklam platformu Bing Ads’in ismini Microsoft Advertising olarak değiştireceğini duyurdu. İsimdeki değişikliğin sebebi, Bing’in bir arama motorundan fazlası olduğunu yansıtmaktı ancak şirket bunu yeniden gözden geçirdi ve Bing’in kullanıcıların aklında bir arama platformu olarak kalmasını istediğine karar verdi.

İsim değişikliğiyle birlikte Microsoft, reklam partnerleri için genişletilmiş olanaklarını duyurdu. Yeni başlayanlar için geçtiğimiz yıl tanıtılan Microsoft Audience Network, görüntülenebilir etki, resim yüklemek ve resimleri yönetmek için yeni yönetim araçları gibi yeni olanaklar sağlayacak. Microsoft ayrıca reklamverenlere ABD’nin ötesine geçmeleri için Kanada ve Birleşik Krallık’a izleyici kampanyaları getiriyor.

Ek olarak Microsoft, promosyon kampanyaları sırasında üreticilerin en iyi ürünlerine daha iyi göz atmalarını sağlayan ve perakendeciler ile üreticilerin arasındaki alışverişi daha kolay hale getirecek Sponsorlu Ürünler’i tanıttı. Üreticiler için Sponsorlu Ürünler, yeni haberleşme ve optimizasyon olanakları sunacak, perakendeciler içinse ‘adil maliyet dağılımı’ ile birlikte ürün pazarlama konusunda daha fazla destek sunulacak. Eğer ilgileniyorsanız, Sponsorlu Ürünler’in beta sürümüne buradan kayıt olabilirsiniz.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/bing-ads-expands-to-become-microsoft-advertising
4
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
4
3
1
1
0