5
2
0
0
0

Etrafında dönen tartışmalar, dalgalı piyasası ve her geçen gün artan seçenekleriyle kripto paralar artık oldukça geniş bir kesimin ilgi odağı haline gelmiş durumda. Hal böyle olunca da hem yeni başlayanlar için hem de artık bir yerden başlamış olanlar için piyasayı yakından takip edecek başarılı bir uygulama arayışı doğuyor.

Bu noktada karşımıza tabii ki pek çok farklı seçenek çıkıyor. Temelde hepsi benzer bir sistemle çalışsa da bu uygulamaların da iyisi de var, kötüsü de. Biz de sizin için deneyimleyip başarılı bulduğumuz, rahatlıkla piyasayı takip etmenizi sağlayacak bazı uygulamaları derledik.

Kripto para piyasasının nabzını tutabileceğiniz önerilerimiz:

kripto para

Daha önce de söylediğimiz gibi, bu konuda göz atabileceğiniz uygulamaların sayısı oldukça fazla. Ancak biz sizin için en kullanışlı olan üç uygulamayı seçtik; Coinmarketcap, Coin Cap ve Crypto Pro.

Peki bu uygulamalar neler sunuyor, hemen kısaca bahsedelim. İlk olarak, her üç uygulamada da kripto paraların yer aldığı bir liste üzerinden yükselişe ya da düşüşe geçen tüm kripto paraları takip edebilmek mümkün. Bu temel özellik dışında tüm uygulamaların kendine has bazı ufak özellikleri de mevcut.

Örneğin Coinmarketcap içerisinde aynı zamanda kripto para piyasasına dair en güncel haberlere ulaşmak, çeşitli içerikler ile gündemi de takip etmek mümkün. Coin Cap ise piyasadaki anlık hareketliliği daha rahat takip edebilmek isteyenler için sürekli olarak hareket eden bir grafik ekranına sahip.

 

5
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
0
0
0