Black Mirror'ın 5. Sezonundan 3 Fragman Birden Geldi

18
1
0
0
0
Black Mirror'ın 5. Sezonundan 3 Fragman Birden Geldi
Netflix’in popüler serilerinden Black Mirror’ın beşinci sezonu yakın zamanda ekranlarda olacak. Seriye ait 3 yeni fragman paylaşıldı.

Netflix’in bir yayın platformu olarak başarısında kendi serilerinin büyük payı var. Bu serilerden bir tanesi de Black Mirror. Korku ve gerilimi her sezon başka başka şekillerde ele alan dizinin yeni sezonu yakın zamanda başlayacak.

Netflix, dizinin gösterime gireceği 5 Haziran tarihinden önce bölüm isimlerini yayınladı ve üç bölümün fragmanını paylaştı.

Striking Vipers adlı bölümde Anthony Mackie (MCU’nun Falcon’u), Nicole Beharie (Sleepy Hollow), Yahya Abdul Mateen (Aquaman), Pom Klementieff (MCU’nun Matis’i) ve Ludi Lin (Power Rangers) boy gösterecek. Bölümün merkezinde sanal gerçeklik teknolojisi olacak. Bölümün fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

Smithereens adlı bölümde ise uygulamalar üzerinden hizmet veren bir taksi şoförünün, kontrolünden hızla çıkan bir günde bütün ilginin odağı olması anlatılıyor. Taksi şoförü muhtemelen akıl sağlığı sorunları da yaşıyor. Bölümün fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

Rachel, Jack and Ashley Too adlı bölümde ise Miley Cyrus, kendisinin kurgusal bir versiyonu olan Ashley O’yu canlandırıyor. Yalnız bir gencin favori pop yıldızına ulaşma tutkusunu ve o yıldıza yakın olmanın, gözüktüğü kadar hoş olmadığını fark etmesinin hikayesi olan bir bölüm bu. Bölümde Cyrus, Amazon Echo tarzı bir asistanının bir şekilde içinde kalıyor. Bölümün fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/entertainment/news/black-mirror-season-5-trailer-episodes-1-2-3-titles-release-date-cast-2041107
18
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
1
0
0
0