Black Mirror'ın Miley Cyrus ve Falcon'lu 5. Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı

40
4
2
1
0
Netflix, yalnızca üç bölümden oluşacak Black Mirror 5. sezonun Miley Cyrus ve Marvel'ın Falcon karakterini canlandıran Anthony Mackie'li ilk fragmanını yayınladı.

Dünyanın en büyük çevrimiçi yayın platformu olan Netflix, drama, macera, hiciv ve bilim kurgu türlerini tek bir potada eriten dizisi Black Mirror’ın 5. sezonundan ilk fragmanı yayınladı. Fragmandan anladığımız kadarıyla Black Mirror, bu sezon da fütüristik senaryolarıyla ‘Bu da olur mu?’ dedirtmeyi başaracak.

Black Mirror’ın 5. sezonu 5 Haziran’da yayınlanacak ve yalnızca üç bölümden oluşacak. Netflix, bölüm sayısının azlığını güçlü bir kadro ile kapatabileceğini düşünüyor. Black Mirror’ın 5. sezonunda Anthony Mackie, Andrew Scott, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Nicole Beharie, Angourie Rice ve Miley Cyrus gibi güçlü isimleri karşımızda göreceğiz.

Şüphesiz ki dizinin 5. sezon kadrosunda en fazla dikkat çeken isim dünyaca ünlü pop yıldızı Miley Cyrus olacak. Cyrus dizide daha fazla üne sahip olmak için büyük bir değişim geçiren bir pop yıldızını canlandıracak. 5. sezonda yine akıllı telefonlar ve genişleyen sosyal ağlarla ilgili pek çok ütopik senaryolar karşımıza çıkacak.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/5/15/18624472/black-mirror-netflix-season-5-trailer-launch-date-june-5
40
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
40
4
2
1
0