Black Shark 2'nin Basınca Duyarlı Ekranı, Oyun Deneyimini Bir Üst Düzeye Taşıyor

35
4
2
2
0
Xiaomi'nin oyun odaklı akıllı telefonu Black Shark 2, bazı oyunlarda üstün özelliklere sahip.

Dokunmatik ekranda oyun her ne kadar diğer platformlara göre daha zorlayıcı olsa da kullanılan bazı teknolojiler mobil platformdaki oyunlarda diğer oyunculara karşı üstünlük sağlıyor. Bu teknolojilerden biri ise Xiaomi'nin üst segmente hitap eden oyuncu telefonu Black Shark 2'nin ekranında kullanılıyor.

Cihazın ekranındaki basınca duyarlı sensörler sayesinde Black Shark 2, MagicTouch adını verdiği teknolojisini kullanmayı mümkün kılıyor. Apple'ın akıllı telefon serisi iPhone'larda uzun zamandır bulunan 3D Touch özelliğine fazlasıyla benzeyen MagicTouch sayesinde kullanıcılar PUBG Mobile gibi oyunlarda ekranı döndürürken parmaklarını ekrana fazla bastırdıklarında anında ateş edebiliyorlar.

Düşmanı görünce parmağı ekrandan kaldırıp ateş tuşuna götürene kadar geçen sürenin oldukça önemli olduğu PUBG Mobile ve benzeri aksiyon oyunlarında MagicTouch, bu doğrultuda kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. MagicTouch'ı aktif hâle getirmek için ise kullanıcıların tek yapmaları gereken şey oyun açık durumda iken ekranın sağ üst köşesine parmaklarını tutup orta tarafa doğru hızlı bir şekilde sürüklemek.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/6/15/18678066/black-shark-2-xiaomi-gaming-phone-review-test-price-specs-features
35
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
35
4
2
2
0