Xiaomi’nin Oyuncu Telefonu Black Shark 2, Avrupa’da Satışta: İşte Fiyatı

32
17
9
4
1
Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin oyuncuları hedefleyen akıllı telefonu Black Shark 2’yi en sonunda Avrupa’da görebildik. Telefonun fiyatı da açıklandı.

Bu ayın başlarında Xiaomi, yeni oyuncu telefonunu tanıttı. Mobil oyun oynayanlara yönelik olarak tasarlanan Black Shark 2, artık Avrupa’da satışta. Telefonu doğrudan Black Shark’ın resmi internet sitesinden almak mümkün.

Telefonun Avrupa fiyatı, 8 GB RAM ve 128 GB hafızaya sahip moddeli için 549 euro olarak belirlendi. Ancak en güçlü telefon olan 12 GB RAM’li, 256 GB hafızaya sahip modeli istiyorsanız 649 euroyu gözden çıkarmanız gerekiyor.

Black Shark Global’in Başkan Yardımcısı David Li, bu cihazın “Avrupalı oyunculara eşsiz bir deneyim” sunacağından emin.

Firmanın oyunculara özel telefon üretme fikrinin arkasında ise mobil oyuncuların, bilgisayar ve konsol oyuncularından daha çok para harcaması var. Mobil oyun sektöründeki büyümeyi değerlendirmek isteyen Xiaomi bu amaçla oyuncu telefonunu üretti. Yine de oyuncu telefonu kavramının gerçekten tutup tutmadığını görmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var.

6.39 inçlik AMOLED HDR ekrana sahip olan ekran, 43.5 ms gecikme süresine ve 430 nit parlaklığa sahip. Telefonun X şeklindeki anteni, telefon nasıl tutulursa tutulsun sinyallerin kesintiye uğramamasını sağlıyor. Ekrana gömülü parmak izi okuyucuya sahip olan cihazın 4,000 mAh bataryası var ve 27W hızlı şarj desteği sunuyor.

2019 yılında piyasaya çıkan neredeyse bütün amiral gemisi telefonlar gibi Black Shark 2 de Snapdragon 855 işlemciye sahip. Buhar çemberi soğutma sistemine sahip olan telefonun daha zor ısınacağı ve normal telefonlardan 14 derece daha soğuk olacağı söyleniyor. Telefonun 48 MP kamerası ve 12 MP 2x telefoto yakınlaştırma lensi bulunuyor. Ön kamerası ise 20 MP oldu. Telefon ülkemizde henüz satışta değil ancak AB'den sonra MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesinde de satışa çıkması bekleniyor. 

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/03/28/black-shark-2-is-now-available-for-purchase-in-europe/
32
17
9
4
1
Emoji İle Tepki Ver
32
17
9
4
1