2
1
0
0
0

YouTube ekibimiz, bundan birkaç ay önce sizler için hazırladığı bir videoda bit pazarına gitmiş ve en uygun fiyata en iyi ikinci el telefonu satın almaya çalışmışlardı. Sizlerden gelen talep üzerine başlattığımız bu meydan okumanın kazananı, Ozan olmuştu. Girdiği sıkı bir pazarlık sonucunda satıcı bezdirmeyi başaran Ozan, 2.500 TL'ye iPhone 8 Plus almayı başarmıştı. Lütfi ise aynı paraya POCO X3 NFC satın alabilmişti.

Şimdiyse bu meydan okumanın ikinci etabını siz değerli takipçilerimiz için oluşturan YouTube ekibimiz, bu kez de satın aldıkları telefonları kar ederek yeniden satmaya çalıştılar. Lütfi ve Ozan, bu iş elbette bir kez daha İzmir'deki bit pazarına gittiler. Sıkı bir rekabet ve oldukça eğlenceli anların yaşandığı meydan okumanın kazananı kim oldu dersiniz?

Webtekno, ikinci el telefon satışından kar mı etti zarar mı?

Webtekno

Akıllı telefon dünyasıyla haşır neşir olan tüketicilerin hepsi, iPhone'ların kolay kolay değer kaybetmediğini bilir. İşte bu durumun en net ispatı, sizler için hazırladığımız bu videoda yer alıyor. Öyle ki Lütfi, POCO X3 NFC'yi aldığı paraya satamadı. Ancak Ozan, birkaç ay önce 2.500 TL'ye satın iPhone 8 Plus'tan en azından zarar etmedi. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri, bit pazarındaki eğlenceli serüvenimiz ile yalnız bırakalım...

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0