Bu Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz Oynayabileceğiniz 3 Steam Oyunu

30
7
3
2
1
Oyunseverlerin ilgisini çekmek için çeşitli kampanyalar düzenleyen Steam, üç farklı oyunu hafta sonu boyunca ücretsiz yaptı. Ayrıca oyunların satış fiyatında da çeşitli oranlarda indirim uygulanıyor.

Valve'ın oyun platformu Steam, düzenlediği kampanyalarla hem oyunseverlerin ilgisini çekmeye hem de oyun satışlarını artırmaya çalışıyor. Platform bu bağlamda, bazı oyunları sınırlı süreliğine ücretsiz yapıyor ve genelde de bu kampanyalar sırasında oyunların fiyatı az da olsa düşüyor.

Steam şimdiyse üç oyunu birden hafta sonu boyunca ücretsiz yaptı. Bu oyunlar; Battlefleet Gothic: Armada 2, Deathgarde: BLOODHARVEST ve Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk. Dilerseniz şimdi bu oyunlara ufak bir göz atalım.

steam

Battefleet Gothic: Armada 2

ücretsiz oyun

Battlefleet Gothic: Armada 2 oyunu 26 Ağustos’a kadar ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu oyun, Warhammer 40K evreninde geçiyor. Minyatürlerle oynanan bir masaüstü versiyonu da bulunan oyun, bilgisayar ortamında daha büyük başarı yakalamıştı.

Strateji türündeki oyunda uzay donanmanızı korumak, güçlendirmek, çeşitli stratejik noktaları ele geçirmek ve bol bol da düşmanla mücadele etmek durumunda kalıyoruz. Oyun, görkemli savaş sahneleri ve dinamik yapay zekası ile dikkat çekerken, genel olarak da hem görsel hem işitsel anlamda sizi oyunun dünyasına çekiyor. Oyunda isterseniz tek başınıza, isterseniz arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyorsunuz.

Oyunun normal fiyatı 140 TL. Ancak Steam, oyunu hafta sonu boyunca yüzde 40 indirimli, yani 84 TL karşılığında satacak. Oyunun Steam sayfasına erişmek isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Deathgarden: BLOODHARVEST

Steam'in 26 Ağustos'a kadar ücretsiz yaptığı ikinci oyunsa Deathgarden: BLOODHARVEST. Oyun, fantastik bir dünyada fantastik karakterlerle geçiyor. İsterseniz tek başınıza, isterseniz takım halinde oynayabileceğiniz Deathgarden: BLOODHARVEST, hayatta kalma türündeki oyun örneklerinden bir tanesi.

Oyunun etkileyici yanlarından bir tanesi karakterler. Oyunda farklı karakterler bulunuyor ve bu karakterlerin özellikleri birbirlerinden tamamen farklı. Bu yüzden kendinize en uygun karakteri seçmek, mantıklı bir tercih olacaktır. Ancak geliştirici şirket, karakter dengesini iyi kurmuş durumda ve karakterlerin güçleri çok da bariz farklar içermiyor.

Deathgarden: BLOODHARVEST'in normal fiyatı 37.50 TL ancak Steam, diğerlerinde olduğu gibi bu oyunu da hafta sonu boyunca indirimli sunuyor. Hafta sonu boyunca ücretsiz olan ve yüzde 50 indirimle de 18.75 TL'ye satılan oyunu deneyimlemek isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk

hafta sonu indirimi

Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk da Steam'in hafta sonu boyunca ücretsiz yaptığı oyunlardan bir tanesi. Oyun, 25 Ağustos'a kadar ücretsiz oynanabiliyor.

Bir anime yapımı olan Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, RPG türünde bir oyun ve Refrain isimli bir kasabada yaşanan olayları içeriyor. Tek oyunculu bir oyun olan Refrain oyununda kendinize bir ordu kurmanız ve düşmanlarını alt etmeniz gerekiyor. 

Oyunun indirimsiz fiyatı 77 TL ancak Steam, bu oyuna yüzde 25 indirim uygulayarak 57.75 TL karşılığında satıyor. Oyunun Steam sayfasına erişmek için burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Tüm bu oyunları hafta sonu boyunca ücretsiz oynayabilir, dilerseniz indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Kaynak : https://gg.deals/freebie/free-weekend-on-steam-23082019/
30
7
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
30
7
3
2
1