Call of Duty: Modern Warfare 5. Sezon, Oyunun Toplam Boyutunu Küçültecek

24
4
3
2
1
Günümüzün en popüler FPS oyunlarından bir tanesi olan Call of Duty: Modern Warfare'in 5. sezonu bu hafta içerisinde yayınlanacak. Peki, yeni sezon oyuna ne gibi yenilikler ekleyecek?

Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone'un yeni sezonları bu hafta içerisinde oyunculara sunulacak. Yeni sezon, hem standart çoklu oyuncu moduna hem de 'battle royale' modunda birçok değişiklik getirecek.

Ayrıca yeni sezon Call of Duty oyuncularının belki de oyunla ilgili en büyük sorunu olan devasa dosya boyutuna da el atacak. Peki, Call of Duty: Modern Warfare'in yeni sezon güncellemesiyle ilgili bilinenler neler gelin hep birlikte bakalım.

Call of Duty: Modern Warfare 5. sezon çıkış tarihi

call of duty: modern warfare

Call of Duty: Modern Warfare'in 5. sezonu, 5 Ağustos tarihinde oyuncularla buluşacak. Yeni sezon güncellemesi Türkiye saati ile 11.30 civarında oyunculara gönderilecek. Ayrıca ön yükleme yapıp güncelleme yayınlandıktan sonra da oynamaya başlayabilirsiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 5. sezon güncelleme boyutu

call of duty: modern warfare

Oyunun 5. sezonu da devasa boyutlarda gelen güncellemelerden bir tanesi olacak. Dosyanın boyutunu PlayStation 4 üzerinde 36 GB olacak. Ayrıca oyuncuların indirmeyi başlatabilmesi için yaklaşık 90 GB gibi bir boş alana ihtiyacı olacak. Ancak siz de Modern Warfare oyuncusuysanız ve konsolunuzda boş alan yoksa, yer açmak isteyebilirsiniz çünkü bu güncelleme oyunun toplam boyutunu düşürecek.

Şu an için güncellemeden sonra oyunun toplam boyutunun ne olacağı henüz bilinmiyor. Stüdyonun Üretim Yöneticisi Paul Haile, yaptığı açıklamada "Modern Warfare ve Warzone'un toplam boyutunu azaltmak için çalışmak bizim önceliğimiz" ifadelerini kullandı. Yani geliştiriciler, gelecekteki güncellemelerle de oyunun boyutunu düşürmeye devam edecek.

Call of Duty: Modern Warfare'e 5. sezonda neler eklenecek?

Birçok Modern Warfare oyuncusunun tahmin edebileceği gibi yeni sezonla birlikte oyuna yeni haritalar, silahlar, Operatörler ve Operatör kostümleri eklenecek. Ayrıca çeşitli oynanış sorunlarıyla birlikte birçok hata da giderilecek. 5. Sezonun oyuna ekleyeceği en büyük şey ise yeni Shadow Company grubu olacak. Yani sürekli aynı şeyi denemekten sıkılan Modern Warfare oyuncuları, yeni bir grup deneyebilecek.

Kaynak : https://www.inverse.com/gaming/call-of-duty-modern-warfare-season-5-warzone-release-time-update-124
24
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
24
4
3
2
1