Call of Duty: Black Ops Cold War'un Çıkış Tarihi ve Logosu Ortaya Çıktı

32
3
2
0
0
Bundan yaklaşık 3 ay önce ilk defa ismini duyduğumuz Call of Duty: Black Ops Cold War'un yaklaşık çıkış tarihi, Doritos paketinin üstünde ortaya çıktı. Oyunun logosu da Doritos paketinde yer alan detaylardan birisiydi.

Geçtiğimiz aylarda Call of Duty: Black Ops serisinin yepyeni bir başlıkla geleceğini öğrenmiştik. Serinin yeni oyunu, Call of Duty: Black Ops Cold War ismiyle piyasaya sürülecekti. Ancak bugüne kadar oyun hakkında çok az şey duyduk ve öğrendik. Bugünse oyun, bir Doritos paketinin üstünde promosyon olarak görüntülendi.

Twitter'da TheGamingRevolution isimli bir kullanıcının iddiasına göre kendisi, bir kişiden özel bir mesaj aldı. Kullanıcının aldığı mesajda bir resim ve resimde de içinde Call of Duty: Black Ops Cold War promosyonu bulunan bir Doritos paketi bulunuyordu. Pakette yer alan detaylarla birlikte oyunu logosu da gün yüzüne çıktı.

Doritos paketinde yer alan CoD: Black Ops Cold War promosyonu:

call of duty black ops cold war

Kendisinin de tanımadığı bir kişiden özel mesaj olarak bu görüntüleri aldığını belirten TheGamingRevolution, ilk başta görüntüleri paylaşmakta tedirgin olduğunu ancak CharlieIntel isimli kullanıcının aynı görüntüleri paylaşmasıyla tedirginliğinin ortadan kalktığını belirtti.

Kullanıcının paylaştığı görüntülerde yer alan Call of Duty: Black Ops Cold War promosyonu, geçtiğimiz sene çıkış yapan Call of Duty: Modern Warfare promosyonuyla benzerlik taşıyor. İki oyunun promosyonu arasındaki bu benzerlik, aynı zamanda Call of Duty: Black Ops Cold War'un ne zaman bizimle buluşacağına da ufak bir ışık tutuyor.

cod

Geçtiğimiz sene Call of Duty: Modern Warfare için de bir promosyon düzenlenmişti. Promosyonda yukarıda gördüğümüzle aynı şekilde 2 kat tecrübe puanı sunuluyordu. Promosyon, 1 Ekim 2019 tarihinde başlamış; oyun da 25 Ekim 2019 tarihinde piyasaya sürülmüştü.

Yukarıda yer alan promosyonun detaylarındaysa promosyonun 5 Ekim'de başlayacağı ve 31 Ocak 2021'de sona ereceği bilgisi yer alıyor. Yani Call of Duty: Black Ops Cold War, gerçekten de ekim ayında oyuncularla buluşabilir. Tabii bu iddianın yalnızca yukarıdaki Doritos paketinde yer alan bilgilerden çıktığını unutmamak gerekiyor. 

Kaynak : https://www.ign.com/articles/call-of-duty-black-ops-cold-war-logo-seemingly-leaked-by-doritos-bag-promotion
32
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
32
3
2
0
0