Call of Duty: Warzone 2 Oyuncuları Hackerlardan Bezdi: Steam Sayfası Olumsuz Yorumlarla Doldu

21
4
3
2
1
Call of Duty Modern Warfare 2 ile birlikte çıkan Call of Duty: Warzone 2.0, içerdiği sorunlar nedeniyle oyuncuları bezdirdi.

Ülkemizdeki 1.100 TL’lik fiyat etiketine rağmen en çok satan oyunlar listesinde yerini almayı başaran Call of Duty serisinin son oyunu Modern Warfare 2, çıkar çıkmaz akıllara ‘acaba Warzone 2 nasıl olacak?’ sorusunu getirmişti.

Şu an görüyoruz ki pek olmamış. Oyun bug ile dolu ve en kötüsü ise hacker kaynıyor. Oyuncular da bu durumdan tam anlamıyla bezmiş durumda.

CoD: Warzone 2’nin Steam sayfası değerlendirmesi, ‘Çok Olumlu’dan ‘Çoğunlukla Olumsuz’a geçti

Call of Duty’nin 2019’de yenilediği Modern Warfare serisi ile birlikte piyasaya sürdüğü ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone, Activision’un uzun zaman sonra en büyük başarı yakaladığı işlerinden biri olmuştu.

Ancak Modern Warfare 2 ile birlikte gelen Warzone 2, maalesef aynı etkiyi yaratmadı. Warzone 2 şu anda buglarla dolu, sunucular gecikmeli, grafikler bir garip ve en kötüsü ise oyun tam anlamıyla hacker kaynıyor.

Her yerde uçan deniz botları, görünmez düşmanlar, mermisi bitmeyen silahlar gibi absürtlüklerle uğraşan oyuncuları delirten bir başka unsur ise oyunun ana menüsünün karmakarışık olması ve optimizasyon sorunları.

Bazı oyuncular, söylediklerine göre RTX 3090 ekran kartı ile minimum ayarlarda 60 FPS zor alıyorlarmış. Bütün bunlar bir araya getirilince ortaya ikinci bir Battlefield 2042 vakası çıkmış gibi görünüyor…

Kaynak : https://www.thegamer.com/warzone-2-flying-boats-hack/
21
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
21
4
3
2
1