Yılların Gizemi Çözüldü: Call of Duty'nin 'Kuru Kafa Maskeli' Karakterinin "Bu muymuş?" Dedirten Gerçek Yüzü Ortaya Çıktı!

28
10
4
2
1
Call of Duty: Modern Warfare 2'nin kaynak dosyalarını kurcalayan bir oyuncu, Ghost'un gerçek yüzünü keşfetti. Activision, Ghost'un maske altındaki yüzünü de modellemişti.

Oyun dünyasının en ikonik karakterlerinden birisi olarak hafızalara kazınan Simon ‘Ghost’ Riley, gerçekte kim olduğuyla yıllardır tartışılıyordu. Kimi teoriler, Modern Warfare serisinin ilk oyununda bulunan Gaz’in aslında ‘Ghost’ olduğunu söylüyor, hatta ikinci oyundan sonra bile karakterin hayatta olduğunu savunuyordu.

Yenilenen Modern Warfare serisi ile hayatımıza geri dönen Ghost, geçtiğimiz haftalarda maskesini de resmen indirmişti. Activision, gizemi sonlandıracağını ipuçlarını yavaş yavaş vermeye devam ederken geçtiğimiz gün büyük bir şey keşfedildi.

Ghost’un maskesiz yüzü ortaya çıktı:

ghost

Call of Duty: Modern Warfare 2’nin kaynak dosyalarını inceleyen bir Reddit kullanıcısı, Ghost’un maske altındaki yüzünün de birebir modellendiğini gördü. Activision tarafından modellenen maske altındaki yüz ortaya çıktı:

ghost gerçek yüzü

Yukarıda gördüğümüz fotoğrafla birlikte “Ghost’un gerçek yüzü” gizemi de gayriresmi olarak tarihe karıştı. Ghost, tüm hayran teorilerinin aksine tamamen bambaşka bir kişi idi. Öte yandan bu bilginin doğrulanması için halen Activision’ın Ghost’un maskesini indirip yüzünü göstermesi gerekiyor.

Activision, Ghost’un yüzünü neredeyse böyle göstermişti:

Kaynak : https://www.reddit.com/r/ModernWarfareII/comments/z2lrf1/so_turns_out_ghost_has_a_face_model_under_the
28
10
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
28
10
4
2
1