Savaş Oyunu Chivalry II'nin Çıkış Tarihi Ertelendi

11
3
0
0
0
Torn Banner Studios, bu yıl piyasaya sürülmesi beklenen savaş oyunu Chivalry II'nin çıkış tarihinin 2021 yılına ertelendiğini açıkladı. Kesin bir tarih belirtmeyen firma, erteleme kararının yaz betasını etkilemeyeceğini de söyledi.

Toronto, Kanada merkezli video oyun geliştiricisi Torn Banner Studios, 2012 yılında piyasaya sürülen Chivalry: Medieval Warfare'ın devam oyunu Chivalry II'nin çıkış tarihinin ertelendiğini açıkladı. Geliştirici firma, normalde bu yıl sona ermeden önce çıkması planlanan devam oyunu için 2021 yılını işaret etti ancak net bir tarih paylaşmadı.

Yapılan açıklamada oyunun henüz istedikleri noktaya gelmediğinden bahseden Torn Banner Studios, Chivalry II'nin olabilecek en harika oyun ve Chivalry: Medieval Warfare'in gerçek devamı olması vizyonunu sağlayabilmek için bu gecikmenin gerekli olduğunu belirtti.

Erteleme kararı, Chivalry II'nin yaz betasını etkilemeyecek:

Chivalry II

Geliştirici, Covid-19'u da erteleme kararında rol oynayan büyük bir faktör olarak gösteriyor ancak ekstra sürenin, lansman sonrası içeriği başlangıç sürümüne ekleyebilmek için kendilerine zaman tanıyacağının da altını çiziyor. Bu, oyun piyasaya sürüldüğünde daha fazla haritanın ve özelliğin oynanabilir olacağı anlamına geliyor. Bununla birlikte yapılan açıklamada, atların ilk etapta oyunda yer almayacağı ve daha sonradan ekleneceği bilgisine de yer verildi.

Chivalry II, kısa süre öne Alfa aşamasının altıncı turunu tamamladı ve Torn Banner Studios, erteleme kararının daha önceleri planlanan yaz betasını etkilemeyeceği konusunda hayranlara güvence verdi. Beta sürümü için henüz kesin bir tarih verilmedi fakat yakın zamanda yeni bir duyuru yapılması ve beta tarihinin açıklanması bekleniyor.

Geliştiriciliğini Torn Banner Studios'un üstlendiği, destansı orta çağ savaşlarından ilham alan çok oyunculu bir savaş oyunu olan Chivalry II, önümüzdeki yıl PC (Epic Games Store), Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformları için piyasaya sürülecek. Oyunun kesin çıkış tarihi henüz bilinmiyor ancak yeni gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Yaşanacak gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/chivalry-2-delayed-to-2021
11
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
3
0
0
0