Chris Hemsworth’un Thor: Love and Thunder’da Alacağı Role Dair 6 Fan Teorisi

29
4
2
1
1
Daha önceden yeni Thor filminin başrollerinden birinin Natalie Portman olacağı açıklanmıştı. Avengers: Endgame’de de Thor’un Galaksinin Koruyucuları ile birlikte yolculuğa çıktığını görmüştük. Hayranlar, Yıldırım Tanrısı Thor’un yeni solo filmde alabileceği rollere dair birkaç teori ortaya attı. İşte o teoriler.

Marvel hayranları, bu yılki Comic-Con’da Thor’un "Thor: Love and Thunder" isimli dördüncü bir solo filmi çekileceğini duyduklarında heyecanlanmışlardı. Thor: Ragnarok’un yazarı Taika Waititi’nin yazdığı ve yönettiği Love and Thunder, Jane Foster (Natalie Portman) ve Valkyrie’nin Yeni Asgard’ın yönetimini ele almasını işleyecek.

Hayranlar, bu filmden Chris Hemsworth’u da eksik tutmak istemiyor olacaklar ki ortaya aktörün filmde nasıl bulunabileceğine dair teoriler attılar. Biz de karşınıza aralarından en ilginç olanları getirdik. İşte Chris Hemsworth’un Thor: Love and Thunder’da alacağı role dair 6 hayran teorisi.

6. Thor, Jane’i Mjolnir’i kullanma konusunda eğitecek:

Jane Foster She-Thor

Avengers: Endgame’de Captain America Mjolnir’i kaldırdığı zaman, onu nasıl kullanacağını gayet iyi biliyordu. Mjolnir ile Thanos’u neredeyse yeniyordu ancak işler Jane Foster için böyle değil. Kendisinin Mjolnir için Thor’dan özel ders alması muhtemel olabilir.

5. Thor, Jane ile tekrardan sevgili olacak:

Thor ve Jane Foster

Jane ile Thor’u, serinin ikinci filminden beri bir arada görmemiştik. Ayrılıkları da Ragnarok’ta resmen onaylanmış oldu ancak filmin adında "Love" geçtiğinden bu ikiliyi tekrardan romantik bir ilişki içerisinde görmemiz mümkün olabilir.

4. Thor, Jane’i yeni bir silah yapması için Eitri’ye götürecek:

Peter Dinklage Avengers: Endgame

Jane Foster yeni Thor olacaksa ve Mjolnir’i kullanmayacaksa en az Mjolnir veya Stormbreaker ile eş değer bir silaha ihtiyacı olacak. Bu sebeple de Thor, onu Avengers: Infinity War’da gördüğümüz dev cüce Eitri’ye götürebilir.

3. Thor, artık Mjolnir’e layık olmayacak:

Captain America Mjolnir

Avengers: Endgame’de Thor, geçmişe giderek kendisinin geçmişteki hâlinden Mjolnir’i bir nevi çalmıştı. Filmde Captain America Mjolnir’i kaldırdığında Thor, "Biliyordum!" diye bağırmıştı. Bu yeni Thor filminde karakter, Jane Foster’ın Mjolnir’in yeni sahibi olabilmesi için ondan tamamen vazgeçebilir.

2. Thor, filmin mizahi yönünü üstlenecek:

Thor

Bildiğiniz gibi Endgame’de Thor, The Big Lebowsky’e benzetilerek neredeyse tamamen mizahi bir karaktere büründürülmüştü. Chris Hemsworth’un da asil Thor karakterinden iyice sıkıldığını belirttiği bir açıklaması bulunuyor. Bu filmde Thor, tek tük sahnelerde birkaç replikle birlikte espriler yapması için bulundurulabilir.

1. Thor, süper kahramanlıktan emekli olacak:

Thor

Tony Stark ve Natasha Romanoff’un ölü olması, Captain America’nın görevi Falcon’a devretmesi ve Cliff Barton’un Kate Bishop’ı yeni Hawkeye olması için eğitecek olmasıyla birlikte Thor’u da artık emekli olurken görebiliriz. Karakterin yerini Jane Foster’ın alması ile birlikte kendisinin artık Galaksinin Koruyucuları ile eğlenceli maceralara atılması olası bir durum.

Kaynak : https://screenrant.com/thor-love-thunder-fan-theories-chris-hemsworth-role/
29
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
29
4
2
1
1