Marvel Hayranları, Avengers: Endgame'de Nova'yı Arıyor

40
9
4
3
3
Pazar günü Avengers: Endgame filminin yönetmeni olan Russo kardeşler, Richard Rider’ın Avengers: Endgame’de Nova olarak yer aldığını söyledi. O andan itibaren filmi didik didik eden Marvel hayranları, sonunda Nova’yı bulduklarını düşünüyor.

Avengers: Endgame filmi vizyona girdi, kalktı, yeniden girdi, rekor kırdı, DVD’ye çıktı ama filmle ilgili açıklamalar bitmedi. Son olarak filmin yönetmeni Russo kardeşler, Thanos’a karşı yapılan kalabalık bir savaşta Richard Rider’ın Nova olarak arka planda olduğunu söyledi. 

Açıklamanın şaka olup olmadığı bilinmese de Marvel hayranları şimdiden filmi didik didik etmeye ve Nova karakterinin ilk sahnesini bulmaya çalışıyorlar. Marvel hayranları şimdi J. Jonah Jameson için fotoğraf çeken Peter Parker titizliğiyle sahneleri didik didik etmeye başladılar. 

Nova’nın Avengers: Endgame’de Nerede Olduğuna Dair 6 Teori

Nova

Teorilerden ilki, büyük savaşta altın maskeli kişinin Nova olduğu yönünde. Öte yandan bu iddia, aynı sahneyi gösterdiği söylenen başka görsellerle yalanlandı.

Bir diğer teori ise Nova’nın Strange’in yanındaki büyücülerin arkasından gelen askerlerden biri olabileceği yönünde. Bu arkadaşın görüntüsü belli olmasa da Nova olabileceği söyleniyor. 

Bir başka kişi ise Captain America’nın peşinden koşan kişilerden birinin Nova olduğunu söyledi. Mümkün mü? Belki? Nova olsam koşar mıyım? Çizgi romanda uçabiliyordu, uçabiliyorsam koşmazdım.

Valkyrie’nin arkasında savaşan iki figürün olduğu görüntü de genel olarak Nova olmaya aday olarak gösteriliyor. Öte yandan daha olası ihtimal, Valkyrie’nin arkasında Iron Man ve Rescue’nün savaşıyor olması.

avengers-endgame-nova

Bir sahnede Tony’nin arkasında uçarak geçen figürün de Nova olduğu iddia ediliyor. Bu sahne, Tony ile Peter sarılmadan hemen öncesinde yer alıyor. 

Bir başka kişi, garip uzay araçlarından birini kullananın Nova olduğunu, bir nevi kozmik ghost rider gibi takıldığını söylüyor. 

Sizce Avengers: Endgame’de Nova karakteri var mıydı? Varsa neredeydi?

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/08/19/avengers-endgame-where-is-nova-scene-directors-cameo/
40
9
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
40
9
4
3
3