12
3
2
1
0

Geçtiğimiz senelerde ucuz ve kalitesiz ürünlerin simgesi olan Çin malı ürünler, günümüzde hemen hemen her üründe gördüğümüz bir kalite simgesi haline geldi. Bugün elimize geçen bir ürün ise “Çinliler bu sefer sağlam çarpmış” dedirtti. Tüm dünyanın büyük bir merakla beklediği iPhone 11’i daha telefon satışa sunulmadan kopyalayan Çinliler, arkasında kare formatında 3 kamera ve bir flaş eklemeyi ihmal etmemişler. 

Bunun dışında tasarım olarak konsept tasarımlarda gördüğümüz iPhone 11 tasarımlarının hemen hemen aynısı olan çakma telefon, arayüz kısmında da çok iyi bir iş çıkarmış. Arayüz, parmak izi okuyucu, yüz tanıma kilidi gibi özellikleri bulunduran telefon, donanım olarak da çakma cihazlara göre iyi bir performans sunuyor.

Elbette tüm bu iyi özelliklerine rağmen bu telefonun çakma bir telefon olduğunu hatırlatalım. Sağlığınızı düşünmeden geliştirilen bu telefonlar, son derece tehlikeli olabiliyor.

Ayrıca duyuralım; Bu videoda yer alan çakma iPhone 11’in çok yakında içini açıp nelerin var olup nelerin var olmadığını incelemek istiyoruz. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile başbaşa bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.

12
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
3
2
1
0