Crysis'in Potansiyel Remake Versiyonu, Erken Erişime Açıldı

33
3
2
1
0
2007 yılında piyasaya sürüldüğünde hem Türkiye hem de dünya oyun gündemini kasıp kavuran Crysis'in yapımcıları, Crysis'in potansiyel remake versiyonu olan Hunt: Showdown'u erken erişime açtılar.

2007 yılında ilk kez piyasaya sürülen ve hem Türkçe seslendirme hem de kalitesiyle adından uzunca yıllar söz ettiren "Crysis"in son oyunuysa 2013 yılında "Crysis 3" olarak piyasaya sürülmüştü. Ancak Crysis'in geliştirici ekibi Crytek'in geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü yeni oyun "Hunt: Showdown", Crysis'in geliştirilmesinde kullanılan "CryEngine" isimli grafik motorunun geliştirilmiş bir hali olan "CryEngine 5.6"yı kullanması nedeniyle Crysis serisinin potansiyel remake'i olarak nitelendiriliyor.

Crytek aslında, Hunt: Showdown'la birlikte CryEngine 5.6'yı da piyasaya sürmüş oldu. Şirketin geliştirmiş olduğu bu yeni grafik motoru, önceki sürümlere göre 1000'den fazla yenilik ve geliştirilmiş özellik içeriyor.

Hunt: Showdown

Bugün bile bazı bilgisayarlar hala Crysis serisini oynatmakta zorlanabilirler. Bunun nedeni CryEngine motorunun o dönem bile fazlasıyla sağlam ancak ağır bir yapısının olmasıdır. CryEngine 5.6'da kullanılan modern oluşturma teknikleri ve çoklu iş parçacığı desteğiyse şimdi, bu motorun daha çok konuşulacağı anlamına geliyor.

Crytek, CryEngine 5.6'nın hem tanıtımını yapmak hem de neler sunabileceğini göstermek için bir video yayınladı. YouTube üzerinden yayınlanan bu video, CryEngine'in yeteneklerini gözler önüne sererken Crysis'in bugün geliştirilse nasıl görünebileceğine dair de bilgi veriyor. Dilerseniz Crytek'in o videosuna yakından bakalım.

CryEngine'in geliştiriciler için bir de avantajlı yanı bulunuyor. Crytek, bu motor için geliştiricilerden herhangi bir lisans ücreti istemiyor. Bu da geliştiricilerin, bu grafik motorunu ücretsiz olarak kullanabilmelerinin önünü açıyor.

Şirketin geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü Hunt: Showdown'a erişmek ve satın almak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.overclock3d.net/news/software/crytek_teases_potential_crysis_remaster/1
33
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
33
3
2
1
0