Zorluğuyla Saç Baş Yolduran Cuphead, PlayStation 4 İçin Çıktı

17
8
7
3
0
İlk olarak PC ve Xbox'a daha sonrasında Nintendo Switch'e çıkan platform oyunu Cuphead, en sonunda PlayStation 4'e de çıktı. Geliştirici stüdyo, oyunun PlayStation'a çıktığını bir basın açıklamasıyla duyurdu.

2017 yılında PC ve Xbox One'a çıkan, hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından beğenilen Cuphead, geçtiğimiz sene Nintendo Switch konsoluna da yolunu bulmuştu. Oyun, yer aldığı platformların arasına PlayStation 4'ü de ekledi.

Oyunun geliştirici stüdyosu Studio MDHR, bugün yaptığı bir açıklamada oyunun PlayStation 4 konsollarına da yolunu bulduğunu duyurdu. Stüdyonun yardımcı yönetmeni Chad Moldenhauer, oyunlarını yeni oyuncularla buluşturma konusunda Xbox ekibinin de kendilerini cesaretlendirdiğini söyledi.

Cuphead, PlayStation 4 için çıktı

Chad Moldenhauer, yayınladığı basın açıklamasında "Ekibimizin birçoğu, Resident Evil'dan Vandal Hearts'a kadar klasik PlayStation oyunlarının dünyasını keşfederek büyüdü. Oyuncuların ellerinde PlayStation kontrolcüsüyle Inkwell Isles boyunca maceralar yaşayacağını düşünmek inanılmaz. Yıllar boyunca bize mesaj atan tüm tutkulu PlayStation hayranları, Cuphead'i birinci elden deneyimleme şansı bulduğunuz için çok heyecanlıyız. Ayrıca oyunumuzu ve hikâyemizi yeni oyunculara götürmemizde bize destek veren Xbox ekibine çok teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Studio MDHR, ayrıca oyunun Xbox One sürümü için ücretsiz bir güncelleme geleceğini de duyurdu. Yeni güncellemeyle birlikte oyuna dijital sanat galerisi, sahne arkası yorumları ve oynatılabilir müzikler ekleyecek. Şu an için güncellemenin çıkış tarihi belli değil.

cuphead playstation

Studio MDHR'den Maja Moldenhaur, "The Delicious Last Course" adlı indirilebilir içerik hakkında konuştu. Moldenahaur, çalışmaya başladıkları tarihi baz aldığında içeriğin duyurusunun biraz erken yapıldığını dile getirdi. Ayrıca bu indirilebilir içeriğin tüm platformlar için eşzamanlı olarak sunulacağını dile getirdi.

Çıktığı her platformda oyuncular tarafından olumlu yorumlarla karşılaşan Cuphead, son olarak PlayStation 4'e de gelmiş oldu. Oyunun PlayStation Store fiyatı ise 89 TL.

Kaynak : https://www.gematsu.com/2020/07/cuphead-now-available-for-ps4
17
8
7
3
0
Emoji İle Tepki Ver
17
8
7
3
0