DC'nin Asi Karakteri Harley Quinn'e Yeni Çizgi Roman Serisi Gelecek

14
5
3
3
1
Büyük bir hayran kitlesi olan Harley Quinn'e, DC'nin Black Label markasında yepyeni bir çizgi roman serisi hazırlanacak.

Harley Quinn, yazar ve artist Stjepan Sejic sayesinde DC’nin Black Label serisine 'Harleen' olarak giriyor. Bu kitapta Dr. Harleen Qunizel’in, insanların psikolojik sıkıntılarını tedavi etmek istemesiyle başlayan ancak kendisinin Joker’in etkisiyle delirmesiyle son bulan trajik hikâyesi yeniden gözden geçiriliyor.

DC’nin Black Label markasının bir parçası olan Harleen, DC’nin ana evreninin dışında yer alacak ve böylelikle hikâyenin kendine özgü bir havası olacak. Yakınlarda gerçekleştirilen bir basın açıklamasında Sejic, kitabı şöyle tanımlıyor: “Aslında iyiyi amaçlayan kusurlu bir insanın hikâyesi. Hastasına aşık olan bir doktorun... Bu, onun cehenneme doğru iyi niyetlerle döşenmiş bir yolda ilerlemesinin hikâyesi ve ona ruhuna mal olmuş gülümsemenin… Her şeyden önce bu hikâye, iyi insanların düşmesiyle ilgili. Gözden düşmeleri, sevdiklerinin kalplerinden düşmeleri ve paramparça olmalarıyla ilgili..."

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/harley-quinn-is-getting-a-brand-new-limited-dc-ser/1100-6467809/
14
5
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
14
5
3
3
1