Deadly Premonition Collector's Edition, Nintendo Switch'e Geliyor

2
1
0
0
0
23 Şubat 2010 yılında yayınlanan ve PlayStation 3, Nintendo Switch, Xbox 360 ve Microsoft Windows platformlarında oynanabilen hayatta kalma, korku türündeki Deadly Premonition oyununun Collector’s Edition isimli sürümü Nintendo Switch için çıktı.

2010 yılında çıkan Deadly Premonition, aldığı tartışmalı yorumlar sebebiyle kült mertebesini kazanmıştı. Hatta oyun, eleştirel olarak en çok kutuplaşmaya sebep olan hayatta kalma korku oyunu olarak Guinness rekorunu da elinde bulunduruyor.

Eğer ki tuhaf, istemsizce komik, 'o kadar kötü ki iyi' sınıflandırmasına sahip bir şeyler arıyorsanız Deadly Premonition aradığınız şey olabilir. Deadly Premonition için “Twin Peaks’in oyunu” tanımlamasının da yapıldığını söylersek belki de daha anlaşılabilir olacaktır.

Deadly Premonition Origins ve Collector’s Edition

Deadly Premonition

Eğer ki bu oyunu Nintendo Switch’te de deneyimlemek istiyorsanız Deadly Premonition Origins’i Amazon üzerinden 39,99 dolara, Collector’s Edition’ı ise 49,99 dolara satın alabilirsiniz. Oyunu bilgisayarda oynamak isteyenler ise Steam üzerinden edinebilirler.

Deadly Premonition’ı oynayıp beğenen Nintendo Switch oyuncuları, 2020’de çıkacak olan Dead Premonition 2’yi de deneyebilirler. Oyunun sinopsisi ise şöyle:

“Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise, küçük bir kasaba olan Le Carre’de geçen bir açık dünya oyunu. Hikâyeniz ise Özel FBI Ajanı Francis York Morgan’ın 2005 yılında çözdüğünü düşündüğü bir olay için yeniden ziyaret etmek zorunda olduğu Boston’da başlayacak. 2005 ile 2019 arasında gel gitler yaparken çeşitli cinayetleri ve suçları çözüyor olacaksınız.”  

Oyunun fragmanı

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/09/19/deadly-premonition-origins-collectors-edition-nintendo-switch-order/
2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0