Death Stranding Hayranlığında Son Nokta: Bilgisayar Kasası İçinde Oyuncak Bebek

47
19
12
2
1
Geçtiğimiz dönemlerin en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan Death Stranding, şu sıralar PC oyuncularının gözdesi durumda. Ayrıca oyuna duyulan hayranlık, her geçen gün biraz daha artıyor. Bir oyunsever, oyuna duyduğu hayranlığı sergilemek için bilgisayarının kasasının içine oyuncak bebek koydu.

Geçtiğimiz dönemlerin en çok beklenen oyunlarından bir tanesi Death Stranding olmuştu. Video oyun sektörünün önemli isimlerinden bir tanesi olan Hideo Kojima'nın yapımcılığını üstlendiği oyun, 2019 yılının sonunda PlayStation 4, geçtiğimiz günlerde ise PC için yayınlandı. PC üzerinden oyun oynayan oyunseverler şu sıralar, Death Stranding'in büyüleyici atmosferini yaşamakla meşguller.

Death Stranding, gerek konusu gerekse grafikleriyle oyunseverleri etkilemeyi başarmıştı. Oyunda, küçük bir kıyamet sonrasında hayatta kalmayı başaran Sam Bridges'le onun yanındaki minik bir bebeğe odaklanıyorduk. Ayrıca bu oyunda gezegenimizi de yeniden olağan bir hale getirmeye çalışıyorduk. Ancak bu oyunun en dikkat çekici yanı hiç şüphesiz, oyundaki sevimli ve minik bebekti.

Death Stranding

Death Stranding'in minik bebeği, oyuncularla ilginç bir bağ kurmayı başarmıştı. Hatta bazı yaratıcı babalar, bu durumu gerçek hayata uyarlayabilmek için bebeklerini taşımak için özel çantalar yapmışlardı. Şimdiyse bir Death Stranding hayranı, bilgisayarının kasasına koyduğu bir oyuncak bebekle bu oyunu oynuyor. Bu durum, Death Stranding hayranlığının farklı bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

İşte bilgisayar kasasının içerisine konan oyuncak bebek

Death Stranding

Bilgisayar kasasının içerisine konan oyuncak bebeğin sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte diğer oyuncular, bu bebeğin kasa içerisinde eriyebileceğini dile getirdiler. Ancak Death Stranding hayranı, bunun için gerekli önlemleri aldığını ve oyuncak bebeğin erimesini engellediğini ifade ediyor. Bu açıklamaya rağmen bazı oyuncular ikna olamadılar ve böyle bir şeyin yine de çeşitli risklere gebe olabileceğini söylüyorlar.

Death Stranding hayranlığı her geçen gün biraz artıyor. Oyunun PC için yayınlanmasından sonra zaman geçmeye devam ettikçe daha çok oyunsever, bu oyuna erişme imkanı yakalıyor. Hal böyle olunca da oyuncular, Death Stranding'e duydukları hayranlıkları daha farklı şekillerde sergilemek istiyorlar. Bu hayranlığın ilerleyen dönemlerde hangi boyutlara ulaşacağı ise şu an için büyük bir sır.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/this-death-stranding-pc-build-houses-a-toy-baby-and-its-both-cute-and-nightmarish/
47
19
12
2
1
Emoji İle Tepki Ver
47
19
12
2
1