Sony, Ağustosta Ücretsiz Olacak PlayStation Plus Oyunlarını Açıkladı

41
12
6
6
1
Sony, Ağustosta Ücretsiz Olacak PlayStation Plus Oyunlarını Açıkladı
Sony’nin her ay ücretsiz oyunlar sunduğu abonelik sistemi PlayStation Plus’ın önümüzdeki ağustos ayında vereceği ücretsiz oyunlar belli oldu. Kullanıcılar, temmuz ayında ücretsiz olan oyunları ağustos ayının başına kadar oynamaya devam edebilecekler.

Sony, kullanıcıların PlayStation sistemlerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlayan bir abonelik hizmeti olan PlayStation Plus ile abonelerine her ay ücretsiz oyunlar sunuyor. Bu kapsamda geçtiğimiz ay NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration ve Erica oyunları PS Plus aboneleri için ücretsiz olmuştu.

Temmuz ayının sonuna yaklaşmamızla birlikte önümüzdeki ay ücretsiz olacak oyunlar merak edilir oldu. Kullanıcıları daha fazla bekletmek istemeyen Sony de ağustosta ücretsiz olacak PlayStation Plus oyunlarını açıkladı. Gelin, önümüzdeki ay boyunca PS Plus'ta ücretsiz olacak bu oyunlara daha yakından göz atalım.

Fall Guys: Ultimate Knockout

Ağustos ayında PlayStation Plus'ta ücretsiz olacak oyunlardan ilki, geliştiriciliğini Mediatonic'in üstlendiği Fall Guys: Ultimate Knockout. 100 kişilik çevrimiçi bir arenaya sahip olan bu oyunda, esas amacınız karşınıza çıkan engelleri aşarak ayakta kalan son kişi olmak. Arkadaşlarınızla keyifli anlar geçirebileceğiniz oyunun tanıtım videosunu hemen yukarıdan izleyebilirsiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Önümüzdeki ay PS Plus ile ücretsiz olacak bir diğer oyun ise Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered. 2009'da piyasaya sürülen orijinal oyunun yeni nesil için tamamen yenilenmiş hali olan bu oyunda, dünyayı çöküşün eşiğine getiren ölümcül ve yeni bir tehdide karşı mücadele etmeniz gerekiyor. Tanıtım videosunu yukarıdan izleyebileceğiniz oyunda sürükleyici, aksiyon dolu bir macera sizleri bekliyor.

Ağustos ayında ücretsiz olacak PlayStation Plus oyunları bu şekildeydi. Yazımızı noktalamadan önce Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered'ın yarından itibaren, Fall Guys: Ultimate Knockout'un ise 4 Ağustos'tan itibaren PS Plus aboneleri için ücretsiz olacağını belirtelim.

Kaynak : https://wegotthiscovered.com/gaming/sony-announces-free-playstation-games-august/
41
12
6
6
1
Emoji İle Tepki Ver
41
12
6
6
1