Death Stranding'deki Kişiselleştirmenin Ne Kadar Detaylı Olduğunu Gösteren Video

26
4
2
2
0
Tokyo Game Show etkinliğinde Hideo Kojima, Death Stranding hayranlarına ana karakter Sam’in yatak odasında neler yapabileceğini ve Sam’in kendi gardırobunu nasıl kişiselleştirebileceğimizi 30 dakikalık bir sunumla gösterdi ve yeni detaylar hakkında bilgi verdi.

Death Stranding’in daha önce yayınlanan 48 dakikalık oynanış videosu, oyunun açık dünyasını, serbest dolaşmayı, savaş sistemini ve kullanabileceğimiz araçları gösteriyordu. Yeni yayınlanan bu videoda ise oyundaki ana karakterimiz Sam Porter’in özel odasını ve karakterimizi nasıl kişiselleştirebileceğimizi görüyoruz.

Oyunu tanıtmak oynayan Kojima, yaptığı görevlerden birisinin ardından yüzü kirlenen Sam’i banyoya yönlendiriyor ve Sam’in yüzünü yıkıyor. Sam, ayna karşısında ilginç görüntüler sergileyebiliyor ve komik görünen özçekimler yapabiliyor. Kojima, Sam’in aynada nasıl göründüğüne bakmak için karakteri sağa ve sola döndürebiliyor. Oyunda Sam’in odasında bulunan tuvalet kullanılabilir, ancak bu görüntü bir reklamla gizlenmiş durumda.

Sam’in odasını istediğimiz gibi özelleştirebileceğiz

Sam’in odası, Sam’in görünümü de dahil olmak üzere çok sayıda özelliği özelleştirebileceğimiz bir alan. Odadaki gardıropta Sam’in giyebileceği optik gözlük ve güneş gözlükleri görünüyor. Bu gözlüklerin renkleri isteğe bağlı bir şekilde değiştirilebiliyor. Aynı şekilde odanın duvarlarını da istediğimiz renklere bürüyebileceğiz. Tıpkı Metal Gear Solid V’de olduğu gibi Death Stranding’de de oyunun müzikleri oldukça önemli olacak. Kojima, Low Roar, Silent Poets ve Gen Hoshino gibi sanatçılar da dahil olmak üzere oyuncuların Sam'in odasında açabileceği bir müzik çalma listesi yayınladı.

Oyun 8 Kasım’da Türkçe altyazılı bir şekilde gelecek

Death Stranding, Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte 8 Kasım'da PlayStation 4 için çıkacak. Şu an için PlayStation Store’da ön siparişe açılan oyunun standart sürümü 429 TL olarak fiyatlandırılmış durumda.

Yayınlanan yeni oynanış videosu:

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/09/14/new-death-stranding-gameplay-shows-off-customization-for-sams-wardrobe-bedroom-and-more
26
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
26
4
2
2
0