Death Stranding'in 50 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

16
9
2
0
0
Merakla beklediğimiz Death Stranding hakkında bugüne kadar ortalıkta çok az bilgi bulunuyordu. Dolayısıyla Hideo Kojima oyundan soğumak üzere olan oyuncuları tekrar canlandıracak 50 dakikalık bir oynanış videosu yayınladı.

Uzun zamandır dört gözle gelişmelerini izlediğimiz oyunlardan biridir Death Stranding. Oyun, 2015 yılında Hideo Kojima’nın Konami’den ayrılmasından sonra çıkaracağı ilk oyun olacak. Ancak ilk defa Eylül 2016’da düzenlenen E3 konferansında duyduğumuz oyun hakkında bugüne kadar net bir fikre sahip değildik.

Hideo Kojima’nın kurucusu olduğu Kojima Productions tarafından yapılan oyunun hikayesi ve oynanışı hakkında oldukça az bilgiye sahiptik. Bu yüzden olsa gerek Kojima Productions, oyuncuların kafalarında oluşan soru işaretlerini ortadan silmek için 50 dakikalık oynanış videosu yayınladı. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Oyun hakkında daha fazla detaya sahip olduk:

Oynanış videosu, oyunun 4K tanıtım videosunun yayınlandığı Tokyo Game Show etkinliğinde çekildi. Yeni video ile birlikte oyunda oynanacak hikayenin ne olacağına dair daha fazla fikir elde edebiliyoruz. Ayrıca yer alacak karakterler ve oynanış hakkında da epey bilgiye sahip oluyoruz.

death stranding oynanış

Oyunda oynayacağımız ve Norman Reedus tarafından canlandırılan ana karakteri Sam ile birlikte Die-Hardman ve Amelie karakterleri de videoda yer alıyor. Sam’e verilen ana görev ise bir distopik bir dünyada bulunan Amerika’daki iletişimi tekrar canlandırmak. Sam, doğudan batıya tüm ülkedeki iletişim noktalarını yeniden inşa ederek birliktelik mesajı yayınlamak zorunda.

Oyunun bir başka oynanış videosu ise Gamescom 2019 etkinliğinde yayınlanmıştı. Fakat video oynanış hakkında birkaç ipucu verse de oyunun ana hikayesini ve görevin bütünlüğünü anlayamamıştık.

Kaynak : https://www.gameinformer.com/preview/2019/09/12/watch-50-minutes-of-death-stranding-gameplay-with-hideo-kojima
16
9
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
9
2
0
0